Mainos

Mikä on sinun Lumene mascarasi?

Lumene mascaroiden raaka-aineet on otettu suomalaisesta luonnosta. Suomalaisen mustikan siemenöljy ravitsee ripsiäsi ja saat tuuheat ja näyttävät ripset tehostamaan katsettasi - luonnollisesti.

Mitä haluat ripsiväriltäsi? Tutustu Lumene mascaroihin ja valitse oma suosikkisi. Voit myös käyttää Lumene mascaratestiälöytääksesi itsellesi parhaan mahdollisen mascaran.

Blueberry Curl -Täydellisen taivutetut ripset

Blueberry Curl taivuttaa ripset joustavalla muoviharjalla täydellisesti , ilman paakkuja. Suomalaisista mustikoista puristettu siemenöljy ravitsee ripsiäsi.

Blueberry Volume - Dramaattisen tuuheat ripset

Blueberry Volume on ripset joustavalla muoviharjalla täydelliseksi tuuheuttava ripsiväri, jonka täyteläinen ja hoitava koostumus pitää ripsesi kunnossa ja tehostaa katseen ilman paakkuja.


True Natural Volume Mascara - Luonnollisen tuuheat ja erotellut ripset.

True Natural Volume Mascaran maxi-kokoinen kuituharja tekee luonnollisen lopputuloksen ilman paakkuja. Se on valmistettu luonnon omista raaka-aineista.

Excellength - Ennennäkemätöntä pituutta ja näyttävyyttä

Lumene Excellength mascaran siro harja tavoittaa jokaisen ripsen ja tuo ripsiisi ennen näkemätöntä pituutta ja näyttävyyttä mahdollistaen samalla hoitavien aineiden pääsyn ripsen tyveen. Natural Lash Extenders™ -yhdiste auttaa ripsiäsi saavuttamaan äärimmäisenpituutensa ja hyvinvointinsa.
Sensitive Touch - Runsaat ripset ilman ärsytystä

Allergisen tai herkkien silmien mascara on Lumenen Sensitive Touch, jonka muoviharja muodostuu pitkistä ja lyhyistä harjaksista. Se on kehitetty yhteistyössä Allergia-ja astmaliiton kanssa tuomaan herkille silmille tuuheat ripset ilman ärsytystä.

Tee Lumene mascara-testi ja löydä katseesi tehostava mascara. Voit myös voittaa keväisen matkan Prahaan!


Tämän artikkelin tarjoaa:
Lumene

Tämän artikkelin tarjoaa:
Lumene

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.