Mikä Lewis Hamiltonin sopimusneuvotteluissa oikein kestää? Mercedeksen tähtikuski kommentoi tilannettaan: "En ole tehnyt mitään päätöksiä"

Lewis Hamiltonin jatkosopimusta Mercedeksen kanssa on toistaiseksi pidetty lähes itsestään selvänä asiana formulapiireissä. Syksy on kuitenkin edennyt jo pitkälle, eikä uudesta sopimuksesta vielä kuulunut mitään.

Formula ykkösten kuljettajien MM-sarjaa ylivoimaisesti johtava Hamilton valotti tilannettaan eilen torstaina medialle Portimaossa. Brittikuskin mukaan maailman nykytila on viivästyttänyt neuvotteluita.

– Sanoisin, että se on kyllä vaikuttanut asiaan, Hamilton aloitti F1:n verkkosivujen mukaan.

– En ole tehnyt mitään päätöksiä. Haluan kyllä jäädä, ja kun istumme alas, normaalisti [sopimukset] ovat olleet kolmen vuoden jaksoja, mutta tietenkin tilanne on nyt hieman erilainen, Hamilton pyöritteli.

– Haluanko vielä jatkaa kolmea vuotta, on myös epävarmaa. On vielä paljon kysymyksiä, jotka kaipaavat vastauksia. Menemme myös uuteen aikakauteen vuonna 2022 (sääntömuutosten myötä), joten olen innostunut näkemään, millaisia autot ovat 2022.

Kaikesta päätelleen Hamiltonilla ei kuitenkaan ole kiirettä saada mustaa valkoiselle.

– Mielestäni olen ansainnut aseman, jossa voin pysyä tallissa vielä hyvän tovin, mutta aika näyttää. En voi sanoa paljon enempää. Toivottavasti kuulette jotain seuraavien parin kuukauden aikana, Hamilton totesi.

Hamilton lisäsi, että hänen prioriteettinsa on nyt hoitaa homma loppuun tällä kaudella ja ajaa mestariksi. Muihin talleihin hänellä ei ole kiinnostusta vilkuilla.

– En ole puhunut kenellekään muulle, enkä aio.

Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottas teki jatkosopimuksen jo hyvissä ajoin kesällä. Mercedes tiedotti suomalaisen yhden kauden mittaisesta jatkosta elokuun ensimmäisellä viikolla.

Lue myös:

    Uusimmat