Mainos

Miestä epäillään 13-vuotiaan huumaamisesta sairaalakuntoon

Kolmekymppistä vantaalaismiestä epäillään 13-vuotiaan pojan törkeästä pahoinpitelystä. Poliisi epäilee, että poika nautti kuun alussa miehen luona lääkeaineita, joiden vuoksi hän on yhä tajuttomana sairaalassa.

Rikoksesta epäilty mies on herättänyt huolta Vantaan Länsimäessä ja Rajakylässä jo pidemmän aikaa. Poliisi on yrittänyt selvittää, välittääkö mies nuorille päihteitä, mutta todisteita tästä ei ole saatu.

Miestä on poliisin mukaan aiemmin epäilty väkivallasta ja huumausaineiden käyttörikoksista. Pojan pahoinpitelyjutun vuoksi hän oli reilut pari viikkoa vangittuna, mutta pääsi vapaaksi tämän viikon alussa. Mies on sittemmin jo nähty metsikössä nuorten parissa.

Erään teinitytön isä kertoo alkaneensa ihmetellä miehen toimintaa siinä vaiheessa, kun tämä ilmestyi hänen seiskaluokkalaisen tyttärensä Facebook-kaveriksi. Pian selvisi, että mies tunnetaan myös Länsimäen ja Rajakylän kouluilla, nuorisotalolla ja poliisissa.

Tapaus ei liity viime päivinä julkisuudessa olleeseen "Viina-Seppoon", jonka epäillään välittäneen alkoholia nuorille Länsi-Vantaalla.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.