Mies, tiesitkö aivojesi olevan voimakkain seksielimesi?

Miehet rakastavat seksiä, mutta harva kaksihaaraisen sukupuolen edustaja tietää mahtavimman kropastaan löytyvän seksielimen sijaitsevan yläpäässä. Omia ajatuksiaan ymmärtämällä seksi on nautinnollisempaa!

Seksi on jotain, mitä miehet rakastavat, mutta harva ymmärtää eron sen melko tyydyttävään harrastamiseen ja elämänsä parhaan seksuaalisen kanssakäymisen kokemiseen johtuvan aivojen käyttämisestä.

Mies, aivot ovat mahtavin seksielimesi! Yhdynnän ajatteleminen ja omien mieltymyksien ymmärtäminen on tärkeä, mutta usein huomiotta jätetty askel hyviin seksitaitoihin ja nautinnolliseen seksiin.

Aivosi toimivat tehokkaasti ja vartalosi mukailee niiden käskyjä. Kun ymmärrät, miten saamasi nautinto toimii mielessäsi, voit soveltaa tätä tietoa myös makuuhuoneessa. Olet itsetietoisempi seksin suhteen ja nautitte kumppanisi kanssa enemmän.

Seksi on muutakin

Miehet reagoivat yksinkertaisesti ja fyysisesti kiihoittuessaan. "Näen kuuman tytön. Haluan harrastaa tytön kanssa seksiä." Tämän ajatuksen muuttaminen tajunnanräjäyttäväksi yhdynnäksi vaatii itsetutkiskelua – eikä ainoastaan fyysistä sellaista.

Sinun täytyy ymmärtää itsesi seksuaalisena olentona. Älä hullaannu lehdissä ja televisiossa vilahtelevista puolialastomista naisista ja anna muiden vaikuttaa harrastamaasi seksiin puheillaan, vaan yritä ymmärtää todelliset syyt oman kiihottumisesi takana. Seksisi on nautinnollisempaa, jos et harrasta sitä naisen kanssa, joka vastaa yleistä kuvaa kiihottavasta, vaan naisen kanssa, joka kiihottaa juuri sinua.

Laajenna ajatusmaailmaasi

Ajatellaanpa vaikka edellisen kappaleen kuumaa tyttöä. Tiedät jo haluavasi tositoimiin hänen kanssaan, mutta miltä se tulee näyttämään? Kysy itseltäsi esimerkiksi seuraavat kysymykset: Miten haluat koskettaa häntä? Miten haluat hänen koskettavan itseäsi? Mitä toivot saavuttavasi seksillä orgasmin lisäksi?

Kysymysten avulla psyykkaat itseäsi varsinaiseen suoritukseen.

Mistä kiihotut?

Ymmärrä, mikä sinua kiihottaa, ja miksi kiihotut asiasta, ja opettele viestimään nämä myös kumppanillesi. Hyvät seksitaitosi hyödyttävän kumpaakin osapuolta. Esimerkiksi, jos rakastan suuseksin antamista, naispuolinen partnerisi hyötyy sänkyleikeistä kanssasi. Hän voi saavuttaa usean orgasmin ennen kuin itse pääset päätepisteeseen. Jos esimerkiksi suuseksi on taas jotain, mistä et nauti, kumppanisi aistii kyllä sen ja tilanteesta tulee epämiellyttävä.

Oman itsensä tunteminen seksuaalisesti on tärkeää, jotta ymmärtää oman mukavuusalueensa rajat. Pervoista pervoinkin harraste voi näyttää kiihottavalta ruudulta katsottuna, mutta se ei tarkoita, että sama puuha toimisi tosielämässä. Kun ymmärrät seksuaaliset rajasi, ja kuinka viestittää ne kumppanillesi, vältytte epätyydyttäviltä kokemuksilta.

Helmi-kaupasta puhtia petileikkeihin – tutustu!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Perustuu löyhästi Ask Dan & Jennifer -sivuston artikkeliin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja