Mies poistui yökerhosta ja katosi Salossa, poliisi etsii seuruetta – oletko nähnyt heitä?

Poliisi pyytää yhä yleisöltä vihjeitä liittyen mieheen, joka katosi Salossa 13. lokakuuta perjantaina.

Kadonnut 45-vuotias mies poistui salolaisesta Down Under Bar -yökerhosta noin kello 22.30 noin viiden–seitsemän hengen miesseurueessa. Miehestä ei ole saatu vahvistettuja havaintoja sen jälkeen.

Poliisin käsityksen mukaan seurueen miehet puhuivat keskenään mahdollisesti venäjää tai viroa. Miehet olivat noin 30–40-vuotiaita, ja heillä kaikilla oli lyhyet, siilipituiset hiukset tai kalju. Miehet olivat tummissa vaatteissa. Yksi heistä oli hyvin isokokoinen ja pukeutunut tummaan työtakkiin.

Poliisi pyytää miesseurueen jäseniä olemana yhteydessä poliisiin.

Kaikki tiedot ja havainnot niin seurueesta tai kadonneesta miehestä pyydetään ilmoittamaan Lounais-Suomen poliisilaitokselle sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Kadonnutta etsitty viime päivinä

Kadonnutta miestä on viime päivinä etsitty katoamisalueen ympäristössä yhdessä Vapaaehtoisen pelastuspalvelu Vapepan kanssa. Etsinnöissä on tarkastettu muun muassa lähistön asuintalojen ulkorakennuksia ja piha-alueita.

Kadonnut on noin 170 senttimetriä pitkä ja painaa noin 50 kiloa. Olemukseltaan hän on laiha ja hänellä on kapeahkot kasvot. Hänellä on vaaleanruskeat hiukset ja siniset silmät.

Miehellä on useita tatuointeja ja niistä tunnistettavimmat ovat kirjaimet J ja E vasemman käden keskisormessa ja oikean rystysen numerot 1978. Kadonneella oli poliisin tietojen mukana päällään kadotessa musta nahkatakki, musta huppari, siniset farkut ja suippokärkiset vaaleanruskeat kengät. 

 

Korjattu juttuun klo 15.59, että miehet puhuivat venäjää tai viroa, ei venäjää tai videota. 

Lue myös:

    Uusimmat