Mies pelasti teinipojan pedofiilin kynsistä ja pieksi vasta vankilasta vapautuneen hyväksikäyttäjän hengiltä – sankaria uhkaa jopa 15 vuoden tuomio

Venäjällä 33-vuotiasta automekaanikkoa Vladimir Sankinia uhkaa jopa 15 vuoden vankeus hänen pelastettuaan teinipojan pedofiilin kynsistä. Tapauksesta uutisoi muun muassa brittiläinen Daily Mail.

Tapaus sattui Baškortostanin tasavallan pääkaupungissa Ufassa. Tilanne sai alkunsa, kun hätääntynyt teini-ikäinen poika oli tullut pyytämään mieheltä apua. Poika kertoi, että hänen ystävänsä oli ansassa 54-vuotiaan pedofiilin, Vladimir Zaitsevin, asunnossa.

Apua pyytämään lähtenyt poika oli onnistunut itse pakenemaan, mutta hänen ystävänsä oli edelleen miehen armoilla. Mies oli vasta hiljattain vapautunut vankilasta aiempien hyväksikäyttötuomioiden jälkeen.

Vladimir Sankin kiirehti asunnolle ja kuuli 14-vuotiaan pojan huutavan apua sisällä. Automekaanikko murtautui sisään ja vapautti pojan. Pojan mukaan mies oli uhannut katkoa häneltä raajat kirveellä, ellei hän riisuisi itseltään vaatteita pois.

"Tarkoitus ei ollut tappaa"

Sankin raahasi Zaitsevin talon ulkopuolelle ja pieksi tätä puisella kepillä odottaen poliisin saapumista paikalle. Pedofiili sai pahoinpitelyssä niin vakavat vammat, että hän kuoli. Nyt pojan pelastanutta miestä uhkaa pitkä vankeus.

Pojat päätyivät pedofiilin asuntoon tämän kutsuttua heidät asunnolleen kuivattamaan lumen kastelemia vaatteita. Pojat olivat olleet tunteja ulkosalla ja oleilivat talon sisäänkäynnin tuntumassa lämmittelemässä.

Vladimir Sankin on kertonut, ettei hänen tarkoituksenaan ollut tappaa miestä. Tapaus on nostattanut paljon huomiota ja moni on puolustanut pojan pelastaneen miehen tekoa. 

Lue myös:

    Uusimmat