Mainos

Mies, näin vältät korumokat

Koru on hyvä lahja, mutta koruostoksilla kannattaa olla tarkkana. Listasimme asiat, jotka kannattaa pitää mielessä koruostoksille mennessä.

1. Kysy apua

Miehet inhoavat avun pyytämistä. Tämä piirre voi olla vaaraksi, kun on tarkoitus löytää mielitietylle mieleinen lahja. Kannattaa siis kysyä rohkeasti apua! Muista myös taustatyö. Valitse koru, joka sopii yhteen tyttöystävän tyylin kanssa. Minkä tyylisistä koruista hän pitää muuten? Puuttuuko kivasta korusarjasta vaikkapa korvakorut?

2. Hanki tietoa

Korun hankkiminen lahjaksi voi olla pelottavaa. On aina parempi, jos otat kunnolla selvää eri korutyypeistä. Tiedätkö, miten eri kivet tai materiaalit eroavat toisistaan? Mitä paremmat ennakkotietosi ovat, sitä helpompaa myyjän kanssa on keskustella. Osaamisesi tekee takuulla vaikutuksen myös tyttöystävään ja kertoo siitä, kuinka paljon olet ollut valmis panostamaan häneen.

3. Tutustu valikoimaan etukäteen

Miehet inhoavat tunnetusti shoppailua, mutta koruostoksille ei kannata rynnätä ilman ennakkotietoa. Ota selvää, missä on paras ja kilpailukykyisin valikoima ja missä myydään juuri tyttöystäväsi tyylisiä koruja.

4. Uskalla ostaa, vaikka se maksaa

Koru on aina hyvä lahja. Se on kaunis, arvokas, romanttinen, kestävä ja monikäyttöinen. Mikä tärkeintä, se on symboli rakkaudelle. Älä siis epäröi ostaa. Jos kukkaron nyörejä kiristää, muista, että materiaalien hinnoissa on eroja.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: jewelry.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.