Mies: Näillä taidoilla hurmaat naisen!

Mies! Oletko miettinyt, kuinka tehdä vaikutus uuteen ihastukseen – tai pohtinut, kuinka hurmata oma kulta uudelleen? Näillä taidoilla saatat tehdä naiseen lähtemättömän vaikutuksen.

Parhaiten teet vaikutuksen kehen tahansa olemalla oma, ihana itsesi. Näistä taidoista voi kuitenkin olla etua, kun tavoittelet sinua kiinnostavaa naista. Jotkut taidot vaativat enemmän harjoittelua kuin toiset, mutta lopputulos on vaivan väärti. Nappaa vinkit talteen ja hurmaa naisesi!

1. Keskustelutaito

Naisen kanssa keskusteleminen on taitolaji, joka vaatii hieman harjoitusta. Onhan sillä väliä, mitä juttelet naiselle, josta olet kiinnostunut tai jota et vielä tunne hyvin. Kuunteleminen ja keskusteluun keskittyminen ovat äärettömän tärkeitä. Haluathan näyttää olevasi sekä luotettava että empaattinen. Kun osaat perustella asioita ja ilmaista itseäsi riittävästi, ei haittaa, vaikka sinulta puuttuisi listan muita taitoja!

2. Tyylitaju

Jokaisella on oma persoonallinen tyylinsä, mutta hippimäisen huolettoman lookin ja pummin ulkonäön välillä on hiuksenhieno ero. On parempi pysyä sen siistimmällä puolen. Ulkonäön huolehtimisessa ei ole mitään vaikeaa tai aikaa vievää, mutta naiset usein valittavat, etteivät miehet vaivaudu pitämään huolta ulkomuodostaan. Huolimaton ulkonäkö antaa laiskan kuvan.

3. Taidot makuuhuoneen puolella

Seksi on tärkeää – jo senkin takia, että naiset usein tulkitsevat sitä tuntein ja asettavat sille oman merkityksen mittarina tunteistasi häntä kohtaan.

4. Kädentaidot

Tämä laaja kategoria kattaa kaiken, mitä mies kykenee kodin korjaushommissa tekemään – kunhan sinulla on tarvittavat työkalut, etkä pelkää vaatteiden sotkeutumista. Tuskin on olemassa askaretta, jonka hoitamiseen ei internetistä löytyisi ohjeita, mutta nainen on varmasti otettu, jos tarjoudut auttajaksi.

5. Urheilullisuus

Niin paljon kuin naiset haluavatkin sinun omaavan tunteellisen puolen, he haluavat sinun silti olevan mies – ja harrastavan fyysisesti rankkaa urheilua. Golf-tuloksilla kehuminen tekee ehkä vaikutuksen työkavereihisi, mutta sillä ei ole ihan samaa vaikutusta naisiin. Nyrkkeily, jalkapallo tai jokin muu intensiivinen, testosteronia tihkuva aktiviteetti saattaa toimia paremmin!

6. Ruuanlaittotaito

Sinun ei tarvitse mennä kokkikurssille tai investoida kalliisiin keittiövälineisiin – aloita pienestä. Jokainen nainen on positiivisesti yllättynyt huomatessaan miehen osaavan ja jopa haluavan laittaa ruokaa! Aloita keräämällä talteen kourallinen hyviä reseptejä. Bonuksena syöt kohta itsekin maukkaampaa ruokaa. Kun olet onnistunut tekemään muutaman klassikkoruuan, laajenna repertuaaria mielesi mukaan.

7. Tanssitaito

Jos jokin niin tanssiminen on taito, jolla voit todistaa olevasi itsevarma, rento ja helposti lähestyttävä. Se on loppupeleissä melko vaivatonta; tyylillä ei niinkään väliä, kunhan liikutat vartaloasi rytmin tahtiin! Ainoa kompastuskivi voi olla rytmitajun puute tai se, että olet liian ujo yrittämään.

8. Auton korjaamisen taito

Auton pikkuvikojen korjaamisen oppiminen saattaa tuntua arveluttavalta, jos ne ovat tähän asti olleet sinulle yhtä mysteeriä. Onneksi sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää paljoa, kunhan ymmärrät pitää autostasi huolta ja tarvittaessa diagnosoida auton vian (etenkin naisen seurassa) sen sijaan, että tuijottaisit koslaa haavi auki.

9. Soittotaito

On mahtava taito osata soittaa jotain soitinta. Se kertoo niin naisille kuin miehillekin paljon luonteestasi. Siinä missä miehet saattavat kunnioittaa taitojasi, naiset voivat nähdä sinussa runollista herkkyyttä, jota eivät ehkä muuten olisi sinussa huomanneet.

10. Kielitaito

Vieraan kielen puhuminen on merkki omistautumisesta (olet uhrannut aikaa ja vaivaa oppimiselle) tai siitä, että olet nähnyt paljon maailmaa. Molemmat asiat kiehtovat naisia, erityisesti jos et rehvastele taidollasi vaan annat sen tulla ilmi sopivalla hetkellä. Tietenkään et voi oppia uutta kieltä yhdessä yössä, mutta mahdollisuudet ovat loputtomat, sinun tarvitsee vain järjestää asialle aikaa.

AVA

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat