Mainos

Mies katkaisi uhrilta sormen - myi sen takaisin 50 eurolla

Joensuulaismies iski toiselta mieheltä sormen irti kirveellä ja myi sen sitten vielä samana iltana 50 eurolla takaisin uhrille.

Joensuun käräjäoikeus tuomitsi tänään 31-vuotiaan miehen törkeästä pahoinpitelystä 2 vuodeksi ja 2 kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Syyksi luettiin myös laiton uhkaus ja aiempi toinen pahoinpitely. Molemmissa tapauksissa kyse oli "vasikoiksi" väitettyjen uhrien pelottelusta.

Tuomittu Jani Petter Kuivalainen määrättiin maksamaan yli 7 000 euroa erilaisia kärsimys- ja haittakorvauksia uhrille. Hänet määrättiin myös heti vangittavaksi.

Mies kiisti oikeudessa kaikki syytteet. Oikeus piti todistelua kuitenkin niin luotettavana, ettei pienintäkään epäilyä syyllisyydestä jäänyt.

Törkeä pahoinpitely sattui Joensuun Rantakylässä kesäkuussa. Isäntä alkoi illan edetessä moittia vierastaan vasikoinnista ja pakotti tämän pistämään kätensä pöydälle. Lopulta mies iski vieraan sormen irti ja myi sen sitten takaisin uhrille, kun tämä oli menossa sairaalahoitoon. Uhri teki asiasta peloissaan rikosilmoituksen vasta parin päivän kuluttua. Tapauksen jälkeen hän muutti myös pois Joensuusta.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.