Miehet vastaavat: Näin monta seksipartneria naisella saa olla

Mitä miehet ajattelevat naisystävänsä edellisten seksikumppanien määrästä? Millaista määrää miehet pitävät kohtuullisena? Amerikkalaissivusto The Gloss selvitti asiaa.

Omaa seksielämää koskeva luku, eli aiempien seksikumppanien määrä on aihe, josta kaikki eivät halua keskustella. The Gloss tiedusteli joukolta miehiä, millaisia tunteita naisen seksikumppanien määrä heissä herättää.

"Kourallinen seksikumppaneita olisi ideaali luku"

Osa miehistä toivoi, että naisilla olisi heitä ennen ollut vain muutama kumppani. Seksikumppanien määrästä puhumista ei pidetty mieluisana aiheena.

– Minä pidän ajatuksena siitä, etten halua tietää asiasta, enkä halua kertoa omaa lukuani. Olen seurustellut nyt kaksi ja puoli vuotta, emmekä kumpikaan tiedä edellisten seksikumppaniemme määrää. Minä luotan siihen, että hänen lukunsa on enemmän kuin kaksi, mutta vähemmän kuin kymmenen. Ideaali seksikumppanien määrä olisi vain kourallinen, mutta olisin valmis tinkimään asiasta oikean tytön vuoksi, 26-vuotias Peter kertoo.

– Alle viisi seksikumppania tuntuu hyväksyttävältä, mutta asia riippuu tilanteesta, Tim, 29, kertoo.

"En innostu naisista, jotka ovat rakastuneet monta kertaa"

Miehille merkitystä oli myös edeltävien seksisuhteiden laadulla. Lukuisista kumppaneista johtuva tautiriski aiheutti myös huolta miesten keskuudessa.

– Itse luvulla ei ole niin paljon merkitystä kuin yksittäisillä tilanteilla. Tarkoitan sitä, että en toivoisi toisella olleen enemmän merkityksettömiä seksisuhteita kuin merkityksellisiä. Minä en myöskään innostu naisista, jotka ovat rakastuneet monta kertaa. Toivon siis luultavasti, että luku olisi melko alhainen, 34-vuotias Matthew kertoo.

– Ei sillä luvulla niin ole väliä. Hyvin alhainen määrä kertoo vähemmästä kokemuksesta ja padotusta villistä tunteesta. Korkeat luvut kertovat siitä, että villit tunteet on päästetty valloilleen ja riski saada papilloomavirus kasvaa, Matt, 39, kertoo.

"Naiset huijaavat lukunsa pienemmäksi ja miehet suuremmaksi"

Osalle miehistä naisen aiempien seksikumppanien määrällä ei ollut mitään merkitystä. Näille miehille tärkeintä oli se, että nainen itse oli tyytyväinen lukuunsa.

– En usko, että kukaan kertoo totuutta seksikumppaniensa määrästä. Jos televisioon tai romanttisiin komedioihin on uskominen, naiset huijaavat lukunsa pienemmäksi ja miehet suuremmaksi. Minulla on ystävä, jonka luku lähentelee sataa. Se kuuleminen saa minut tuntemaan oloni sellaiseksi, että olen drinkin tarpeessa. Se on minusta kenelle tahansa liikaa. En kuitenkaan murehtisi kenenkään aiempien seksikumppanien määrästä, jos taustalla ei olisi aikuisviihdeala, Ryan, 31, kertoo.

– Rehellisesti sanottuna en ole koskaan ajatellut asiaa. Hyväksyttävä luku on sellainen, mikä tytölle itselleen sopii, 29-vuotias Lucas kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja