Miehet paljastavat: Tätä nainen ei saa tehdä seksin aikana!

Miehet listasivat, mitä naisten tapoja he suorastaan vihaavat petipuuhien tiimellyksessä. Varo ainakin aiheuttamasta kipua..

Usko tai älä, myös miehillä on inhokkinsa seksin suhteen: lue miesten tekemä lista, joka paljastaa mitä naisen ei kannata tehdä seksin aikana tai muuten tunnelma latistuu.

1. Liiallinen voihkinta

Vaikka aikuisviihde-elokuvissa naiset ähkivät, puhkivat ja voihkivat, se ei tarkoita että miehet rakastaisivat tätä suurta ääninäyttelyä. Liiallinen voihkina voi joko a) latistaa tunnelman aiheuttamalla miehelle paineita b) saada miehen luulemaan että nainen näyttelee c) yksinkertaisesti ärsyttää.

2. Kovakourainen ratsastus

Kun nainen on päällä, mies saattaa pelätä liian kovakouraista ylös-alas-liikehdintää: alla kun on hänen kalleimpansa. Ole kiihkeä, mutta älä liian ripeä.

3. Raapiminen ja pureminen

Ei kannata olettaa, että mies nauttii läpsimisestä, kynsien raapimisjäljistä selässä, piiskaamisesta, tai mistä tahansa mikä aiheuttaa kipua seksin aikana. Jos ette ole sopineet yhteisistä pelisäännöistä, älä jätä häneen yhtään hampaan-, kynsien tai piiskauksen jälkiä.

4. Nojailu

Kun nainen on päällä, on toivottavaa, ettei tämä nojaa taaksepäin koko mitalla! Nojaa mieluummin eteenpäin tai ole suorana. Miehen herkät kalleudet eivät kestä tätä akrobatiaa. Huomioi myös kohta 2.

5. Väärä liukuvoide

On olemassa monia todella hyviä liukuvoiteita, mutta muista ettei vesi edusta liukuvoidetta. Siksi kannattaakin jättää eroottisemmat leikit pois suihkussa, jos liukuvoiteena on vain vettä.

6. Kala kuivalla maalla

"Lahna" on ruma nimitys, jota monet miehet käyttävät naisista, jotka eivät liikauta eväänsäkään ollessaan miehen alla lähetyssaarnaja-asennossa. Miehen toiveena on, että olet kiihkeä.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Thegloss.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja