Miehet latelevat totuuksia naisten hiuksista

Miehet suosivat pitkiä, kiiltäviä hiuksia ja arvostavat enemmän luonnollisuutta, kuin liian laitettua tyyliä. Lue, mitä mieltä miehet ovat naisten hiuksista!

Naiset luulevat viettelevänsä miehen kurviensa ansiosta, mutta todellisuudessa kurveja enemmän miehiä kiinnostaa naisen hiukset.

Glamour -lehden teettämän kyselyn tuloksista selvisi, että jopa 74 prosenttia miehistä huomaa naisen hänen hiustensa ansiosta. Jos hiukset ovat vielä hyväkuntoiset ja kiiltävät on mies mennyttä.

Lue kuusi totuutta, siitä mitä miehet todellisuudessa ajattelevat kutreistasi.

Miehet haluavat asettua aloilleen tummahiuksisen kanssa. Garnierin teettämän kyselyn mukaan, miehet suosivat tummahiuksisia naisia parinvalinnassa. Miesten mielestä brunetet ovat parempaa vaimomateriaalia kuin blondit.

Miehet pitävät kiiltävistä asioista, ja tämä koskee myös naisen hiuksia. Brittiläisen Telegraph -lehden kysely paljasti, että 72 prosenttia miehistä pitää kiiltäviä hiuksia viehättävämpinä kuin kiillottomia.

Miehet rakastavat luonnollisuutta. Unohda kalliit hiustenpidennykset, sillä yli kolmasosa miehistä suosii luonnollisuutta hiuksissa. He haluavat upottaa sormensa naisen hiuksiin ilman, että joutuvat koko ajan miettimään meneekö hiukset pilalle tai irtoaako jotain.

Hiukset voivat olla liian pitkät. Aina ei voi miellyttää, sillä hiuksetkin voivat olla liian pitkät – ainakin miesten mielestä. Cosmopolitan haastatteli sataa miestä ja heistä 55 prosenttia suosi Lauren Conradin keskipitkää hiustyyliä enemmän kuin hänen pidempää hiustyyliään.

Lettejä ja epäsymmetrisyyttä. Miehet ovat ikuisia lapsia, eikä siksi ole yllätys, että 76 prosenttia miehistä pitää lettikampauksia söpöinä ja 83 prosenttia rakastaa epäsymmetrisiä hiustyylejä.

Miehet pitävät muutoksesta. Miehet kaipaavat muutosta myös naisensa ulkonäössä. Kolmasosa miehistä ilmoitti Cosmopolitanin kyselyssä, että sillä on väliä laittaako nainen hiuksensa päivittäin samalla tavalla. Onneksi me naiset kaipaamme muutosta miehiä useammin!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Your Tango

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja