Mick Schumacher sai fanit itkemään Michael-isäänsä liittyen

Mick Schumacher on saanut osan faneista itkemään istuutuessaan Michael-isänsä vanhaan F1-autoon.

Mercedes jakoi tällä viikolla sosiaalisessa mediassa videon, jossa Mick Schumacher istahtaa Mercedeksen vuoden 2011 F1-auton ohjaamoon ensimmäistä kertaa. Hänen Michael-isänsä ajoi kyseisellä W02-menopelillä viimeistä edellisen F1-kautensa.

Mercedeksen reservikuljettajana nykyisin toimiva Mick Schumacher ajaa vuoden 2011 Mercedeksellä tällä viikolla Goodwood Festival of Speedissä Englannissa. Kyseisessä tapahtumassa nähdään erinäisiä historiallisia kilpa-ajokkeja.

24-vuotias saksalainen käyttää tapahtumassa myös isänsä vanhaa kypärää ja vuoden 2011 haalareita. 

Fanien tunteet pinnassa

Tulosruutu toukokuussa 2022: Ferrari raivostutti Michael Schumacherin suosimisella, Kimi Räikkönen tylynä medialle 7:30
Arkistojuttu Michael Schumacherin menestyksekkäiltä Ferrari-ajoilta.

Mick Schumacher kertoi aiemmin F1-sarjan haastattelussa, että hänen isänsä vanhan auton ajamisesta tulee "todella erityistä", ja hän uskoi tunteidensa olevan pinnassa.

Faneilla tunteet ovat jo ollet pinnassa. Kun Mercedes julkaisi pätkän Mickin hyppäämisestä ohjaamoon, alkoi kommentteihin sataa tunteikkaita twiittejä.

– Voi, nyt minä itken, eräs kirjoitti.

– Sait minut todella itkemään kahdesti tänään, toinen kertoi.

Eräs heitti terapeuttinsa joutuvan tekemään tapauksen johdosta ylitöitä.

– On niin jännittävää nähdä Mick ajamassa Michaelin autoa. Kaipaan Michaelia niin paljon, ja nämä hetket särkevät sydämeni, yksi kuvaili.

Seitsenkertaisen F1-maailmanmestari Michael Schumacherin terveydentilasta ei ole viime vuosina juuri julkisesti hiiskuttu. Hän koki vuonna 2013 vakavan lasketteluonnettomuuden.

Lue myös:

    Uusimmat