Michelle Williams otti vastaan merkittävän roolin: Pelkäsin niin, että halusin karata

Näyttelijä Michelle Williams on ottanut vastaan roolityön Marilyn Monroena. Kaikkien aikojen seksisymbolin roliin astuminen ei ollut mikään helppo nakki, Female First paljastaa.

Näyttelijä Michelle Williams myöntää, että elokuvakohtauksissa näytteleminen on vaikeaa. Oscar-ehdokkaana ollut näyttelijä tekee parhaillaan töitä elämänsä suurimman työn, Marilyn Monroen roolin kanssa. Roolityön vastaanottaminen ei ollut tähdelle mikään helppo nakki.

Tähti kertoo Culture-lehdelle

– Se on haastavin rooli, jonka olen ikinä saanut ja tulee varmasti sinä pysymäänkin. Kohtaan työssäni aina vaikeuksia, mutta tähän rooliin jouduin panostamaan kunnolla. Olin totta kai hermostunut, mutta yritin olla ajattelematta häntä ikonina, tähti kertoo Culture-lehdelle.

Tähti on aiemmin myöntänyt, että oli niin jännittynyt roolisuorituksesta, että halusi matkustaa jonnekin kauas pois.

– Olin niin peloissani. Tämän roolityön tekeminen tuntui vapaapudotukselta. Toisen kuvauspäivän jälkeen sanoin, että heidän tulisi ottaa passini pois, etten lähtisi karkuun - halusin hypätä seuraavaan junaan lähteäkseni Alpeille tai jonnekin, koska olin niin kauhuissani, tähti paljastaa.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja