Michelle Williams: Pysyn positiivisena tyttäreni vuoksi

Näyttelijä Michelle Williams myöntää, ettei hänellä ole muuta vaihtoehtoa kuin pysyä positiivisena.

Näyttelijä Michelle Williams myöntää, että hänen entisen kihlattunsa, näyttelijä Heath Ledgerin kuolema kulkee mukana päivittäin, mutta hänen on pysyttävä positiivisena heidän yhteisen tyttärensä Matildan, 6, vuoksi.

– Elämä koostuu hyvistä ja huonoista asioista. Minun kohdallani se tarkoittaa sitä, että suurin osa ihmisistä tietää, mitä elämässäni tapahtuu.

– En voi sanoa ettenkö olisi surullinen. En voi sanoa etteikö asiat olisi totta, tai väittää etteikö ihmiset tekisi oikeita päätelmiä tapahtumista ja todellisuudesta, mutta minun pitää yrittää lapseni takia. Minun pitää kirjaimellisesti luoda kaikki uudelleen, Williams avautuu Britannian Elle -lehdelle.

Williams on hyväksynyt menneiden traagisten tapahtumien olevan olennainen osa häntä, mutta myöntää, että on päiviä jolloin hän tietoisesti päättää, ettei anna menneen vaikuttaa.

– Kävin tapaamassa yhtä gurua ja hän sanoi minulle: "Menneisyytesi on takanapäin". Tuo lausahdus oli todella iloinen yllätys minulle. Menneisyyteni on mennyttä. Se ei enää ympäröi minua, se ei ole enää kaikki mitä näen.


MTV3/Helmi

Lähde: Female First

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja