Metsämiehen pasta 6.3.2000

Toim. Ari Malmberg

noin 400 g tagliatelle pastaa
vettä
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1/2 ruukullinen tuoretta persiljaa
2 rkl oliiviöljyä
100 g tuoreita siitakesieniä
100 g keittokinkkua
200 g pakasteherneitä
suolaa
mustaapippuria

30 g raastettua parmesaania

Kuori sipuli ja valkosipuli ja hienonna ne. Hienonna persilja. Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy ja kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää persilja. Leikkaa siitakesienet kahtia, lisää ne pannulle ja anna paistua hetki.

Leikkaa keittokinkku ohuiksi suikaleiksi ja lisää suikaleet ja herneet pannulle. Mausta suolalla ja mustalla pippurilla. Tarjoa kuumana tagliatelle-pastan kanssa. Lopuksi ripottele päälle runsaasti parmesaaniraastetta

Lue myös:

    Uusimmat