Mainos

Merkillisiä seksilakeja eri maailmankolkista, lue!

Yhdysvaltalaiset eivät suinkaan ole ainoita, jotka ovat laatineet hiukan merkillisiä lakeja.

Useissa Lähi-idän maissa noudatetaan Islamin lakia eli sharia. Sieltä löytyy esimerkiksi seuraava laki, jonka mukaan on kuoleman synti syödä sellaisen lampaan lihaa, jonka kanssa on ollut sukupuoliyhteydessä.

Libanonissa miehille on sallittua harrastaa seksiä eläimen kanssa, kunhan kyseessä on naaraspuolinen eläin. Mikäli mies harrastaa seksiä uroksen kanssa, tuomitaan hänet kuolemaan.

Bahrainissa miespuolinen lääkäri voi laillisesti tutkia naisen sukupuolielimiä, mutta hän ei kuitenkaan saa katsoa niihin suoraan. Lääkäri joutuu tutkimaan naisen sukupuolielimet peilin heijastaman kuvan kautta.

Hong Kongissa on täysin laillista, että vaimo saa tappaa aviomiehensä, jos tämä on pettänyt häntä. Tappaminen tulee kuitenkin suorittaa paljain käsin. Aviomiehen rakastajan vaimo saa toki tappaa valitsemallaan menetelmällä.

Santa Cruzissa Boliviassa on laitonta, että mies harrastaa seksiä yhtaikaa äidin ja tyttären kanssa.

Colombiassa nainen saa harrastaa seksiä vain miehensä kanssa. Lisäksi naisen äidin pitää olla paikalla todistamassa ensimmäistä yhdyntää.

Masturbointi on Indonesiassa kiellettyä. Mikäli moisesta jää kiinni, rangaistuksena on mestaus.

Villahermosan kaupungissa Meksikossa on hyväksytty laki, jonka mukaan alastomuus sisätiloissa on kiellettyä. Lain rikkomisesta saa 36 tuntia vankeutta tai 121 dollaria sakkoa.

Guamin laki määrää, että neitsyet eivät saa mennä naimisiin. Tämän vuoksi Guamissa on miehiä, joiden tehtävänä on kiertää ympäri maaseutua ja harrastaa seksiä neitsyiden kanssa. Miehet saavat tietysti palkan tehdystä työstä.

Miesten välinen homoseksuaalisuus on Iranissa syntiä ja rikos yhteiskuntaa kohtaan. Siksi siitä seuraa kuolemantuomio. Lesboudesta rangaistaan sadalla raipaniskulla.

Italialaisen Trevinon kaupungin tuomioistuin on kieltänyt kovaäänisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kello yhdentoista jälkeen illalla. Yhdynnän aikana saa huohottaa ja kiljua vain kello 7–23, jotta naapurit saavat nukkua yönsä rauhassa.

Birminghamissa rakastelu kirkon portailla öiseen aikaan on kiellettyä. Kaupunkiseurakunnan pykälissä nimittäin kielletään rakastelu kirkon portailla auringonlaskun jälkeen. Päivällä rakastelu on kuitenkin sallittua, koska mitään kieltoa tähän ei ole.

Bonnin kaupungin ylipormestari on kieltänyt kaiken seksuaalisen kanssakäymisen virastotiloissa.

Topless-myyjät ovat sallittuja Englannin Liverpoolissa, mikäli kaupassa myydään trooppisia kaloja.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Teksti: Kari Heusala

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.