Meri-Tuuli Lindström: Köyhien ritareiden omituiset kämmit jäivät mieleen

Köyhät ritarit -sarjan tähti Meri-Tuuli Lindström paljastaa katsojille, miten suosittu kokkisarja syntyi. Lisäksi hän kertoo, minkä takia ei mielellään seuraa omia TV-ohjelmiaan.

Köyhät ritarit -sarja pyörähti tammikuun alussa uusintakierrokselle AVAlla. Televisioruudussa lieden ääressä häärivät Meri-Tuuli Lindström, Henri Alén ja Nicolas Thieulon.

Katsojille hyväntuulinen kokkisarja esiteltiin ensimmäistä kertaa lähes viisi vuotta sitten. Meri-Tuulille ohjelman teosta on jäänyt mieleen mukavia muistoja.

– Meillä kolmella oli tosi vapaat kädet reseptien suhteen, saimme tuoda ideoita vapaasti esille. Rakensimme jaksot niin, että mietimme meidän omia reseptejämme ja yhdistelimme niitä sitten sen mukaan, mitkä sopivat parhaiten yhteen. Kuvauspaikalla oli tasaväkinen jako ja jokainen teki oman osuutensa, hän muistelee.

Erityisesti omituiset kämmit jaksavat naurattaa Meri-Tuulia vielä vuosien jälkeenkin.

– Pojat tekivät kerran pizzaa ja unohtivat käyttää leivinpaperia. En tiedä, huomaavatko katsojat sellaisia asioita, mutta yhdessä kuvassa pizzaan oli sitten vain taianomaisesti ilmestynyt leivinpaperi, hän paljastaa.

Meri-Tuuli: En halua katsoa omia ohjelmiani

Meri-Tuuli kertoo saaneensa katsojilta positiivista palautetta Köyhistä ritareista.

– Ihmiset ovat tykänneet hirveästi siitä ohjelmasta. Olen esimerkiksi saanut paljon yhteydenottoja, joissa pyydetään tiettyä reseptiä. Olen niitä lähetellyt sitten omasta sähköpostista, hän paljastaa.

Pirteä kokki ei itse halua katsoa suorituksiaan televisiosta.

– Katson aina uudesta TV-ohjelmasta muutaman jakson, jotta tiedän, miten se on lähtenyt käyntiin ja missä voisin parantaa. Muuten en niitä katso, sillä tulen ylikriittiseksi. Mulla ei ole niin vahva itsetunto, että pystyisin katsomaan omia ohjelmia, nainen nauraa.

Tällä hetkellä Meri-Tuulin arkea värittää Elokuvamuonitus Nakki Oy:n pyörittäminen.

– Edelleen siis teen ruokaa! On aivan mahtavaa, että saan tehdä sitä työkseni, hän iloitsee.

Köyhät ritarit AVAlla perjantaisin kello 18.30.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja