Mainos

Menetkö sinäkin lankaan? Näin ruokien mainoskuvissa huijataan

Mainoksen täydellisen mehukas hampurilainen ja kuohkea kermakakku ovat usein kuvausammattilaisten kädenjälkeä. Useimmat mainostuotteista eivät todellisuudessa sovellu edes syötäviksi.

Olet varmasti nähnyt houkuttelevan mainoksen jättimäisestä kerroshampurilaisesta tai tuijottanut kuolaten keittokirjan herkkuja.Usein mainoskuvauksissa käytetään kuitenkin ovelia keinoja, jotta ruoasta saadaan mahdollisimman hyvän näköistä. Tässä 11 yleistä kikkaa kulissien takaa:

1. Puhalluslamppu

Hampurilaispihvit tai muu liha ruskistetaan mainoskuviin useimmiten polttoainekäyttöisellä puhalluslampulla.

2. Moottoriöljy

Moottoriöljy korvaa kuvauksissa epäkuvauksellise siirapit

3. Glyseroli

Glyserolilla sivellään useimmiten erilaiset merenelävät, jotta ne näyttäisivät mahdollisimman tuoreelta.

4. Pumpuli

Vedessä uitettu ja mikrossa lämmitetty pumpulipallo antaa illuusion höyryävän kuumasta ruoasta.

5. Hiuskiinne

Hiuslakalla ruoka saadaan kiiltämään ja pysymään paremmin paikallaan.

6. Partavaahto

Partavaahto on kätevä kermavaahdon korvike, sillä se ei lässähdä kuvauksissa!

7. Deodorantti

Spraypullossa olevaa deodoranttia käytetään muun muassa antamassa huurteista vaikutelmaa tietyissä ruoissa.

8. Hammastikut

Hammastikut pitävät leivät ja hampurilaiset kuohkeana kasassa.

9. Pinsetit

Pinseteillä voidaan järjestellä pieniäkin leivänmuruja, jotta kuvasta saadaan varmasti täydellinen

10. Kenkälankki

Ruskealla kenkälankilla saadaan raakakin liha näyttämään kypsän mehevältä.

11. Valkoinen liima

Valkoista liimaa käytetään usein maidonkorvikkeena muromainoksissa.

12. Kankaansuoja-aine

Kankaansuoja-ainetta suihkutetaan muun muassa moottoriöljysiirappiin, jottei se imeydy esimerkiksi pannukakkuihin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.