Menestys rahoituspalvelussa: Käyttäjäänsä seuraava lentorobotti

Verkossa toimiva KickStarter-palvelu tarjoaa uusia innovaatioita kehittäville tahoille mahdollisuuden kerätä rahoitusta ideoidensa tuotteistamiseen.

AirDroids esittelee sivuilla taskukokoista The Pocket Drone -kopteria, joka kykenee kuljettamaan mukanaan korkeatasoista action-kameraa. Kehittäjän mukaan uuden mikrokopterin avulla käyttäjä saa otettua hyvälaatuisia kuvia ja videoita helposti ilmasta käsin.

Helppokäyttöinen ilmakuvaus näyttää kiinnostavan ihmisiä, sillä projektin rahoitustavoitteet ovat ylittyneet reippaasti:

Tavoitteena oli kerätä 35 000 dollarin rahoitus, mutta tällä hetkellä tukea projektille on ilmoitettu jo lähes 427 000 dollarin verran.

Kehittäjien mukaan uudenlaista lentorobottia lähdettiin suunnittelemaan, koska tämänhetkiset lentolaitteet olivat liian monimutkaisia käyttää.

Pocket Droid taittuu kasaan, joten se mahtuu hyvin pieneen tilaan. Käyttöönotto onnistuu kehittäjän mukaan parissakymmenessä sekunnissa. Myös kopterin akun kerrotaan latautuvan nopeasti ja olevan hintaluokassaan pitkäkestoinen.

Laitteessa on monipuoliset ominaisuudet, mm. GPS Autopilotti ja "Follow Me" -toiminto, jonka avulla kopterin voi säätää seuraamaan käyttäjän puhelinta tai tablettia automaattisesti. Näin kopterin käyttäjä voi kuvata vaikkapa omaa laskettelu-, tai pyöräilysuoritustaan automaattisesti ilmasta käsin.

Lennättäminen onnistuu mobiililaitteen lisäksi myös mukana toimitettavalla erillisellä ohjaimella.

Tarjolla on eriliaisia paketteja. Täysin valmiin paketin omistajaksi pääsee 595 dollarilla eli 435 eurolla. Pakettiin kuuluu kopterin lisäksi Full HD -kamera. Tosin ainakin tällä hetkellä laitteita toimitetaan ainoastaan Yhdysvaltoihin.

Lue myös:

    Uusimmat