Menehtynyttä Glee-näyttelijää muistellaan erikoisjaksossa: "Se oli sydäntäsärkevää"

Glee-sarjassa nähdään tänään tiistaina 3. maaliskuuta 2015 erikoisjakso, joka on omistettu äkillisesti menehtyneen Cory Monteithin muistolle. Varo juonipaljastuksia!

Cory Monteith nousi tunnetuksi Glee-sarjan Finn Hudsonin roolista. Sarjan viidennen kauden kuvausten alkaessa näyttelijä löydettiin hotellihuoneestaan menehtyneenä 13. heinäkuuta 2013. Monteithin kuolinsyyksi todettiin päihteiden yliannostus.

Lahjakkaan näyttelijän äkillinen kuolema järkytti miehen kollegoita sekä televisiokatsojia.

Tänään tiistaina 3. maaliskuuta Glee-sarjassa nähdään Pelinrakentajan muistolle -niminen jakso.

Ystävät kerääntyvät McKinleyn koululle muistamaan äkillisesti kuollutta Finniä ja laulamaan hänen muistolleen. Kurt, Burt ja Carole käyvät läpi Finnin tavaroita.

Will ja Shannon auttavat muita suremaan, mutta Emma huomaa, että Will itse ei osaa itkeä. Myös Rachel esittää omat hyvästinsä Finnille.

Santana Lopezia sarjassa näyttelevällä Naya Riveralla on keskeinen rooli muistojaksossa.

– Coryn menynehtyminen oli sydäntäsärkevää. On jopa vaikeampaa surra ystävän menetystä kameran edessä, kun et oikeasti näyttele sitä, Rivera kertoo

– Se oli vaikeaa, mutta toisaalta myös mukavaa, koska teimme sen siksi, että fanit rakastivat Corya yhtä paljon kuin mekin. On hyvä saada asialle päätös sarjassa ja sisällyttää Coryn hahmo kuitenkin mukaan siihen. Uskoisin, että niin Corykin olisi halunnut tapahtuvan, näyttelijätär lisää.

Glee arkipäivisin klo 15 AVAlla. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja