Meghan kritisoi brittimediaa – väittää, että herttuatar jättää kuningas Charlesin kruunajaiset väliin parin vuoden takaisen kirjeen takia

Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan 0:58
Näin herttuatar Meghan ja prinssi Harry saapuivat viime vuonna kuningatar Elisabetin platinajuhlaan.

Herttuatar Meghan kirjoitti kuningas Charlesille vuonna 2021 Oprah Winfreyn kohuhaastattelunsa jälkeen.

Herttuatar Meghan  kritisoi brittimediaa 22. huhtikuuta, että se väittää hänen kuningas Charlesille lähettämänsä kirjeen vaikuttaneen osittain hänen päätökseensä olla osallistumatta toukokuisiin kruunajaisiin. The Daily Telegraphin mukaan Meghan kirjoitti Charlesille vuoden 2021 Oprah Winfreyn haastattelun jälkeen ja ilmaisi huolensa tiedostamattomasta puolueellisuudesta kuninkaallisessa perheessä.

Meghan kertoi tuolloin Winfreyn haastattelussa, että kuninkaallinen perhe oli ollut huolissaan siitä, kuinka tumma hänen Archie-poikansa iho olisi. Meghan ei saanut tuolloin tyydyttävää vastausta huolenaiheisiinsa.

– Sussexin herttuatar elää elämäänsä nykyhetkessä, eikä ajattele kahden vuoden takaista kirjeenvaihtoa, joka liittyy neljän vuoden takaisiin keskusteluihin. Kaikki muut oletukset ovat vääriä ja suoraan sanottuna naurettavia. Kannustamme iltapäivämediaa ja erilaisia ​​kuninkaallisia kirjeenvaihtajia lopettamaan uuvuttavan sirkuksen, jota he yksin ovat luomassa, Meghanin tiedottaja sanoi.

Prinssi Harry osallistuu kruunajaisiin 6. toukokuuta ilman Meghania, joka jää asuinpaikkaansa Kaliforniaan pariskunnan kahden lapsen kanssa. Archie täyttää samana päivänä neljä vuotta. Pariskunnalla on myös tytär Lilibet, 1.

Harry ja Meghan erosivat kuninkaallisista tehtävistä maaliskuussa 2020 ja sanoivat haluavansa saada uuden elämän Yhdysvalloissa erossa tiedotusvälineiden häirinnästä.

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat