McLaren-pomo tuomitsi Hamiltonin tempun

McLarenin tallipäällikön Martin Whitmarshin mielestä Lewis Hamilton meni liian pitkälle tehdessään Britannian GP:n jälkeen ns. donitseja pyörittämällä autoaan asvaltilla renkaat savuten.

- Hän antoi jäähdyttelykierroksellaan iloisen näytöksen, joka ei välttämättä ollut hyväksi moottorille ja vaihdelaatikolle, joita meidän täytyy käyttää vielä uudestaan. Mutta olen varma, että ihmiset Stowe- ja Copse-mutkien katsomoissa arvostivat sitä, Whitmarsh kommentoi Press Association -tietotoimistolle.

F1-kuskien pitää käyttää samaa vaihdelaatikkoa neljässä peräkkäisessä GP:ssä. Moottoreita kuskit saavat käyttää 8 per kausi.

Whitmarsh ymmärsi kuitenkin Hamiltonin tarpeen pieneen hauskanpitoon 16. sijaan päättyneen GP:n jälkeen.

- Hän on intohimoinen ihminen. Sen näkee, että hän puristaa ja yrittää, vaikka kausi on kaikilla tavoilla vaikea. Lewis on tottunut voittamaan. Hänellä on koko uransa ajan ollut kilpailukykyinen kalusto. Nyt hän joutuu kohtaamaan vaikean kauden, kun me emme pysty antamaan hänelle kalustoa, jolla voisi taistella voitosta. Olen varma, että seuraavan kerran, kun hän on voittaja-autossa, hän arvostaa sitä jopa enemmän kuin ennen, Whitmarsh totesi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat