F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

McLaren-pomo paljasti: talli olisi voinut pitää Carlos Sainzin – halusikin F1-tähden

2:43
Videolla sunnuntain Toscanan GP:n loppuhetket.

McLarenin toimitusjohtajan Zak Brownin mukaan McLaren olisi voinut estää Carlos Sainzia lähtemästä Ferrarille. McLaren ei toiminut kuitenkaan näin, koska talli halusi Daniel Ricciardon.

Sainzin Ferrari-sopimus tuli julki jo keväällä. Espanjalainen allekirjoitti Ferrarin kanssa kahden vuoden mittaisen diilin.

Vaikka Sainzin nykyinen McLaren-sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, brittiläisyhtiön toimitusjohtajan Zak Brownin mukaan talli olisi voinut estää Sainzin Ferrari-siirron.

– Meillä olisi ollut siihen mahdollisuuksia, mutta halusimme Daniel Ricciardon, Brown totesi the Fast Lane -podcastissa.

– Carlos halusi ajaa Ferrarilla, mikä on täysin ymmärrettävää. Oli selvää, että pystyimme antamaan luvan tuolle kuviolle, kun tiesimme, että voisimme saada Danielin tasoisen kuljettajan. Olemme halunneet hänet jo useamman vuoden ajan.

– Meillä on loistava kuljettajakokoonpano ensi kaudelle. Ja se on ajan kanssa entistä parempi, Brown totesi, viitaten Ricciardoon ja Lando Norrisiin.

Ricciardo allekirjoitti McLarenin kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen. 31-vuotias australialaiskuljettaja siirtyy brittitalliin Renaultilta. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja