McDonald’sin kananugetista löytyi höyhen

Amerikkalaisnainen teki viime viikolla yllättävän ja ällöttävän löydön kananugetistaan.

Amerikkalainen Raquel House vieraili tapansa mukaan kotikulmillaan sijaitsevassa McDonald’sissa hakeakseen pikaruokalasta paketillisen nugetteja, ranskalaisia sekä jäätelöä. Kesken toisen nugetin syönnin House teki ällöttävän löydön: nugettipalan sisällä oli jotakin karvaista.

– Yhtäkkiä tunsin suussani kuin siellä olisi ollut hius. Huomasin, että kyseessä olikin valkoinen höyhen ja katsoin ruokaani. Nugetin sisus pursusi höyheniä, House kommentoi amerikkalaismedialle.

Amerikkalaisreportteri Jason Aubry epäili ensin hiukan Housen väitteitä, mutta vakuuttui, kun tapasi naisen ja näki itse nugetin.

– Kun tapasin Housen, hän näytti minulle ensin kuvia ja sitten vielä puoliksi syödyn nugetin, josta törrötti höyhen.

Paikallisen McDonald’sin omistaja Harry L. Smith lähetti pian tapahtuneen jälkeen amerikkalaismedioille kirjeen, jossa vakuutti pikaruokalan laaduntarkkailun olevan ajan tasalla.

– Otamme ruoan turvallisuuteen ja laatuun liittyvät asiat erittäin vakavasti ja emme halua, että kukaan tekee hätiköityjä päätöksiä. Kun kuulimme tästä, aloitimme heti omat tutkintamme asian tiimoilta. Asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on tärkeintä.

McDonald’sin edustajat yrittävätkin nyt selvittää, miltä elintarvikevalmistajalta kyseiset nugetit olivat saapuneet. Höyhenen löytänyt House ei halunnut luovuttaa nugettia McDonald’sin omiin tutkimuksiin, vaan vei höyhennugetin tutkittavaksi paikalliselle siipikarja-asiantuntijalle yhdessä toimittaja Jason Aubryn kanssa. Tutkimuksissa selvisi, että kyseessä oli broileri-tyyppisen kanan höyhen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja