Max Verstappenin mestarillisen näytöksen taustalta paljastui hämmästyttävä lisätieto: "Hänen silmissään sumeni"

Brasilialaistoimittaja Mariana Becker kertoi sunnuntaina ajetun Yhdysvaltain GP:n jälkeen, että Max Verstappen ajoi kauden kahdeksannen voittonsa sairaana. Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko vahvistaa tämän Auto Motor und Sportille.

Mestarikandidaatit Verstappen ja Lewis Hamilton tarjosivat Austinissa huiman näytöksen. Taistelu voitosta venyi aina viimeiselle kierrokselle saakka, ja vasta ruutulippu pelasti Verstappenin.

Molempien kuljettajien suoritusta ylistettiin jo tuoreeltaan, mutta Verstappenin kohdalla voiton arvoa vain nostaa se tosiasia, että Beckerin mukaan hän kärsi kisapäivänä mahan limakalvon tulehduksesta. Sen kerrotaan oireilevan muun muassa närästyksenä, ylävatsakipuna ja yleisenä huonona olona.

– Hän silmissään sumeni aika ajoin, Helmut Marko kertoo Auto Motor und Sportille.

Jo aiemmin on kerrottu, että kilpailussa kolmanneksi sijoittunut Verstappenin tallikaveri Sergio Pérez kärsi kisapäivän aamuna ripulista.

Tämän lisäksi meksikolaiskuljettaja joutui olemaan koko helteessä ajetun kilpailun kuivin suin, kun hänen juomajärjestelmänsä ei toiminut. Pérez kuvaili kilpailua uransa fyysisesti rankimmaksi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja