Max Verstappen raivona faniensa käytöksestä – "Iljettävää"

Max Verstappen dominoi F1-sarjaa – nousi Unkarissa voittoon hurjalla ajolla 8:16
Katso videolta F1-sarjan alkukauden topit ja flopit.

Viime viikonloppuna ajettiin F1-sarjan Unkarin osakilpailu ja sen yhteydessä sosiaaliseen mediaan levisi video, jossa Red Bullin Max Verstappenin fanit polttavat Mercedeksen lippiksen. Verstappen latasi kovaa tekstiä faniensa suuntaan tapahtuneesta.

Jo aiemmin Itävallan GP:n yhteydessä sosiaalisessa mediassa oli levinnyt kuva, jossa oranssipaitainen fani poltti Mercedeksen lippalakkia. Nyt julkisuuteen on levinnyt video, jossa Unkarin GP:n yhteydessä oranssipaitainen kannattaja polttaa Mercedeksen Lewis Hamiltonin fanituotteisiin kuuluvaa lippistä.

– Se ei tietenkään ole hyväksyttävää. En todellakaan ole sen kannalla, sillä se on vain iljettävää. Uskon kuitenkin, että suurin osa faneista kannustaa kaikkia kuljettajia radalla sekä palkintokorokkeella ja niin sen tulisi ollakin, Verstappen sanoi Mirrorin mukaan.

Verstappen nostaa esille, että myös Formula ykkösten organisaatio voisi itsessään reagoida asiaan.

– Uskon, että se on myös F1-organisaatiosta kiinni, sillä he isännöivät ja päästävät yhdessä järjestäjän kanssa ihmiset sisään. Minulla ei ole kontrollia siihen, mitä fanit tekevät, Verstappen totesi.

Hollantilaiskuski ajoi voittoon Unkarin GP:ssä, vaikka lähti kisaan kymmenennestä ruudusta. Verstappen johtaa MM-sarjaa ylivoimaisesti 70 pisteellä ennen Ferrarin Charles Leclerciä.

Videon tapahtuneesta voit katsoa tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat