Max Verstappen ivallisena tallikaverilleen: "No, jos se tekee sinut onnelliseksi"

Red Bullin iskukyky ei riittänyt Italian F1-kisan aika-ajoissa nappaamaan kärkipään lähtöpaikkoja, mutta siitä huolimatta Alexander Albon oli kohtalaisen tyytyväinen suoritukseensa. Tallikaveri Max Verstappenia tämä ihmetytti.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 4.-6.9.
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Verstappen jäi kahden Mercedeksen sekä McLarenin Carlos Sainzin ja Racing Pointin Sergio Perezin jälkeen viidenneksi. Eroa Lewis Hamiltonin paalupaikka-aikaan tuli liki sekunti.

Vielä heikommin meni toisella Red Bull -kuskilla Alexander Albonilla, joka jäi yhdeksänneksi oltuaan kolme kymmenystä Verstappeniakin perässä.

– Se oli aika hankalaa. Olin kyllä aika tyytyväinen kierroksiini. Tuolla on vain todella tasaista, Albon kommentoi suoritustaan.

Verstappen kuuli tallikaverinsa lausunnosta hollantilaismedian haastattelussa. Hän ei nähnyt mitään positiivista tilanteessa.

– Joo, no. Silti olet yhdeksäs. Enpä tiedä. Jos se tekee sinut onnelliseksi… Verstappen kommentoi Albonin lausuntoa.

– Jos minä olisin yhdeksäs, en sanoisi, että aika-ajo olisi ollut mahtava. Mutta ei se minulle loppujen lopuksi kuulu. Keskityn vain omaan tekemiseeni. En vain ole kovin tyytyväinen auton balanssiin, hän tarkensi.

Vielä enemmän Verstappenia huolestuttaa tilannetta, että samalla Honda-moottorilla kisaava kakkostiimi AlphaTauri tuntuu saavan autostaan lähes saman suorituskyvyn irti. Tallin kuskeista Pierre Gasly oli kymmenes ja Daniil Kvjat 11:s.

– Katsokaa, kuinka lähellä AlphaTauri on meitä. Ei millään pahalla Pierreä kohtaan, mutta jos hän on kolmen kymmenyksen päässä minusta sillä autolla, niin en oikein tiedä, Verstappen hämmästeli.

Lähde: GP Fans

Lue myös:

    Uusimmat