Matti Nykänen: Joulu kihlatun vanhempien luona

Matti Nykäsellä on vuodenvaihteen jälkeen pitkästä aikaa lomaa.

Laulaja ja mäkihyppylegenda Matti Nykänen piipahti lauantaina Helsingin jäähallilla järjestetyssä Pukkiklassikko-hyväntekeväisyystapahtumassa. Kiireidensä takia Nykänen joutui kuitenkin lähtemään jo ennen päivän päätapahtumaa, Pietarinkadun Oilersin ja Liiga Starsin välistä hyväntekeväisyysottelua.

– Minulla on keikka illalla Laajasalossa, joten sen takia joudun lähtemään. Tässä joulun alla on ollut todella kiireistä, mutta hyväntekeväisyysottelu lasten hyväksi voittaa kaikki kiireet. Jaoin juuri 1500 nimikirjoitusta ja lasten kanssa oli hauska peuhata, Nykänen iloitsi.

Pukkiklassikon tuotot lahjoitettiin lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle.

Tällä hetkellä Nykäsen pitää kiireisenä erityisesti keikkailu.

– Meillä on ollut pitkiä keikkamatkoja ennen joulua. Viikonloppuisin autossa tulee istuttua 750–2000 kilometriä, hän selittää.

Myös uuden parisuhde-elämän hoitamiselle täytyy muistaa jättää aikaa. Nykänen muutti hiljattain Joutsenoon, yhteiseen asuntoon kihlattunsa Pian kanssa.

– Meillä on tänään on keikka Laajasalossa, minkä jälkeen ajan vanhempieni luo Jyväskylään. Jouluna menen Joutsenoon, niin sanottuun toiseen kotiini. Vietämme joulun Pian vanhempien luona, Nykänen kertoo suunnitelmistaan.

Vielä uudenvuoden hän keikkailee ahkerasti, mutta sen jälkeen on luvassa loma.

– Pidän todennäköisesti kahden viikon loman, millaista minulla ei olekaan ollut pitkään aikaan. On kiva päästä normaalien ihmisten aikatauluun hetkeksi. Reissuun minulla ei ole hinkua päästä, Nykänen suunnittelee.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat