Matthew McConaughey paljastaa: Näin kosin Camilaa!

Matthew McConaughey paljasti Jay Lenon haastattelussa, kuinka hän kosi vaimoansa. Camila Alvesin ensimmäinen sana ei kuitenkaan ollut "kyllä".

Näyttelijäkomistus Matthew McConaughey, 42, ei odottanut viiden vuoden yhdessäolon ja kahden lapsen jälkeen nykyisen vaimonsa Camila Alvesin epäröivän, kun mies tätä joulukuussa 2011 – mutta niin kävi!

– Joulun vietämme yhdessä perheidemme luona ja jokainen avaa paketteja vuorollaan. Olin paketoinut kihlasormuksen kahdeksan sisäkkäisen laatikon sisään, jotta hän joutuisi avaamaan yhden paketin kerrallaan päästäkseen eteenpäin. Pääsimme vihdoin viimeiseen pakettiin ja kutsuin perheeni lähemmäksi. Hän avasi lahjan ja hänen silmänsä levisivät. Polvistuin ja kysyin häneltä: "Tuletko vaimokseni ja otat nimeni?", McConaughey kertoi Jay Lenon haastattelussa.

Mies kieltäytyi aluksi paljastamasta kuinka Alves reagoi, mutta pienen yllyttämisen jälkeen hän tunnusti:

– Ensimmäinen sana hänen suustaan ei ollut "kyllä". En aio kertoa, mitä hän sanoi. Mutta minä kyllä sanoin: "Katso, olen polvistunut eteesi. Pysyn tässä vähän aikaa. Väsytän sinut." Ja niin tein! Hän suostui.

9. kesäkuuta on kaksi lasta: poika Levi, 3, ja tytär Vida, 2. Häissä nähtiin muun muassa parin ystävät Reese Witherspoon, Woody Harrelson ja elokuvantekijä Richard Linklater.

– Pystytimme puutarhaan 40 telttaa. Tämä oli vaimon idea. Hän sanoi haluavansa rakentaa kylän, johon kaikki ystävät ja perhe voi tulla kolmeksi kokonaiseksi päiväksi jakamaan tämän kokemuksen kanssamme, jotta he todella muistavat tämän viikonlopun, McConaughey kertoo.

Matthew McConaughey nähdään seuraavaksi elokuvassa Magic Mike, jonka ensi-ilta Yhdysvalloissa on 29. kesäkuuta.


MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja