Mainos

Matkustajia jumissa Istanbulissa, mielenosoittajat kokoontuivat suuriin kaupunkehin

Turkissa on ollut yöllä verrattain rauhallista sotilasvallankaappauksen yrityksestä alkaneiden väkivaltaisuuksien jälkeen. 

Ihmiset ovat kuitenkin monin paikoin kerääntyneet kaduille mielenosoituksiin. Väkijoukkoja on ollut liikkeellä erityisesti suurissa kaupungeissa.

Istanbulissa tuhannet presidentti Recep Tayyip Erdoganin kannattajat ovat juhlineet kaduilla yöllä, kaupunkiin illalla saapunut STT:n toimittaja kertoo.

Istanbulin Atatürkin lentokentän ulkopuolelle oli kokoontunut Erdoganin hallituspuolue AKP:n kannattajia.

– Satoja ihmisiä oli kerääntynyt osoittamaan mieltään Erdoganin puolesta. Mielenosoittajat huusivat AKP-myönteisiä iskulauseita ja heiluttivat Turkin lippuja.

Istanbulissa oli AKP:n kannattajien lisäksi kuitenkin varsin vähän ihmisiä liikkeellä normaaliin lauantai-iltaan verrattuna. Ihmiset ovat vaikuttaneet halunneen pysytellä kotona perjantaina alkaneiden tapahtumien jälkeen. 

Matkustajia jumissa Istanbulissa

Atatürkin kentällä oli jumissa myös yhä kymmeniä matkustajia, jotka odottivat jonossa Turkish Airlinesin palvelutiskillä, että joku tulisi heitä palvelemaan. Monet olivat odottaneet jo tunteja, että pääsisivät viimein jatkamaan matkaansa.

Iso osa Istanbulista lähtevistä lennoista jouduttiin perumaan vallankaappausyrityksen takia. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.