Matias Maccelli taituroi upean maalin – NHL:n suomalaisdebytantti avasi heti pistetilinsä

Matias Maccellilta upea viimeistely läpiajosta – Aku Rädylle NHL-uran avauspiste 0:47
Matias Maccellilta upea viimeistely läpiajosta – Aku Rädylle NHL-uran avauspiste. (Video: NHL.com)

NHL:n suomalaistaituri Matias Maccelli teki hienon maalin, kun Arizona Coyotes voitti Edmonton Oilersin maalein 5–2.

Maccelli karkasi läpiajoon ottelun toisessa erässä, eikä taitava suomalainen erehtynyt, Maccelli nosti kiekon rystyltä upeasti maalin kattoon ja vei joukkueensa 2–1-johtoon.

Maali oli Maccellille kauden 17:s. Maccelli teki tällä kaudella 82 ottelussa 57 tehopistettä.

Ensimmäisen NHL-ottelunsa pelannut Aku Räty avasi heti pistetilinsä, kun hän sai syöttöpisteen Maccellin maaliin. Räty vietti debyytissään kentällä kaikkiaan 11 minuuttia ja 45 sekuntia.

Myös Arizonan Juuso Välimäki pääsi ottelupisteille (0+1).

Ottelu oli Arizonalle kauden ja kenties toistaiseksi koko seurahistorian viimeinen. Coyotes on pyörinyt viime viikot valtavien muuttohuhujen kohteena, sillä monet amerikkalaismediat ovat uutisoineet joukkueen muuttavan Salt Lake Cityyn.