Matalaa profiilia pitävät prinssi Harry ja Meghan palasivat yhdessä Kanadaan – kohun keskiössä oleva herttuapari yhtä hymyä

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan palasivat Kanadaan vierailtuaan Yhdysvalloissa. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat olleet tavallista suuremmassa mediapyörityksessä siitä lähtien, kun he ilmoittivat tammikuun alussa väistyvänsä tulevan kevään aikaan kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Tuolloin herttuapari myös ilmoitti työskentelevänsä jatkossa tullakseen taloudellisesti itsenäisiksi brittihovista sekä jakavansa tulevaisuudessa aikansa Ison-Britannian ja Pohjois-Amerikan välillä. 

Siitä huolimatta, että pariin on kohdistunut valtavasti huomiota sekä he ovat saaneet osakseen runsaasti kritiikkiä, Harry ja Meghan kuvattiin ystävänpäivänä perjantaina 14. helmikuuta saapumassa takaisin Kanadaan leveiden hymyjen kera. 

Pari on pitänyt ilmoituksestaan lähtien hyvin matalaa profiilia yhdessä. 

Prinssi Harry oli pukeutunut rennosti harmaaseen villapaitaan sekä lippikseen, farkkuihin sekä tennareihin. Herttuatar Meghanilla oli puolestaan yllään sininen kauluspaita, musta neule sekä farkut. 

Pariskunta saapui Kanadaan mitä ilmeisimmin suoraan Yhdysvalloista, missä he osallistuivat muun muassa finanssijätti JP Morganin järjestämään tilaisuuteen. Prinssi Harry piti kyseisessä tilaisuudessa puheen, jossa hän avautui muun muassa terapiassa käymisestä. 

Harry ja Meghan etsivät tällä hetkellä tiettävästi pysyvää kotia itselleen Kanadasta. Lähteiden mukaan pariskunnan ykkösprioriteetti on heidän alle vuoden ikäinen poikansa Archie, jolle he haluavat tarjota mahdollisimman normaalin elämän. 

– Hän on iloinen lapsi, hän rakastaa nauramista. Archiella ja Harrylla on niin mukavaa yhdessä. Ja Meghan on niin mahtava äiti. Hän todella hoivaa häntä. He yrittävät elää eläänsä tavallisina vanhempina, sisäpiiristä kerrotaan. 

Herttuaparin kerrotaan etsivän kakkoskotia myös Meghanin entisestä kotikaupungista Los Angelesista.

Lähde: People

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.