Masked Singer Suomi -ohjelman etsivät kuljetaan studioon kuulosuojaimet päässä: "Missään muussa tuotannossa ei ole sellaista"

Jenni Kokander kertoo kuinka tiukat"turvatoimet"Masked Singerissä on:"Ihan agenttitoimintaa" 1:21
Jenni Kokander kertoo kuinka tiukat turvatoimet Masked Singerissä on: "Ihan agenttitoimintaa"

Masked Singer Suomi -ohjelman Jenni Kokander paljasti Uutisaamussa, etteivät etsivät saa spekuloida esiintyjien henkilöllisyyksiä takahuoneessa.

Suosikkiohjelma Masked Singer Suomi alkaa lauantaina MTV3-kanavalla. Ohjelman rakastettuina etsivinä nähdään Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja ja ohjelman isäntänä toimii Ilkka "Ile" Uusivuori.

Kokander oli vieraana Uutisaamussa kertomassa uudesta kaudesta ja siitä, kuinka poikkeukselliset turvatoimet suosikkiohjelmassa on.

– Masked Singer on sellainen työ, että jotenkin kokee itsensä ihan hirmu tärkeäksi ja erityiseksi juuri niiden turvatoimien kautta. Missään muussa tuotannossa ei ole sellaista, että kun tulee työpaikalle, pitää soittaa jollekin tuotannon ihmiselle. Hän kertoo, mille ovelle pitää tulla.

– Sieltä tulee joku hakemaan ja laitetaan peltorit päähän, että ei kuule mitään. Sen jälkeen radiopuhelimiin sanotaan: ”etsivät käytävässä kolme”.

Masked Singer kuvataan etukäteen, joten etsivien täytyy pitää salassa ohjelman lopputulos pitkään. Kokander paljastaa, että studioyleisökin joutuu kirjoittaa salassapitosopimuksen.

– En ole perheellenikään paljastanut mitään.

Etsivät eivät saa ennakkoon ylimääräisiä vihjeitä kameroiden ulkopuolella, keitä maskien takana saattaa olla. He saavat täysin samat vihjeet, mitkä katsojatkin saavat. Etsivät saavat pohtia esiintyjien henkilöllisyyksiä ainoastaan lavalla kameroiden edessä.

– Välillä on sellainen olo, että yritetäänkö meitä viedä tahallaan harhaan. Meillä on myös kielto, ettemme saa keskenään spekuloida takahuoneessa.

Millainen Jenni on kotioloissa? Katso video.

Masked Singer Suomi alkaa la 28.8. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Masked Singer: Maskin takana alkaa la 28.8. klo 21 MTV-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Maskiarvailu alkaa lauantaina 8:59


Lue myös:

    Uusimmat