Martina kertoi totuuden BB-vierailustaan

Martina Aitolehti on ollut poissa Big Brother -talosta nyt puolisentoista viikkoa ja katselee talon menoa hiukan haikein mielin kotoa käsin, mutta on pääosin kuitenkin tyytyväinen palattuaan takaisin normaalielämään.

- Palaute, mitä olen saanut talosta poistuttuani on ollut positiivista ja se merkitsee paljon, Martina hehkutti Viihdeuutisille torstai-iltana.

Martina kertoo seuranneensa ohjelmaa sen verran minkä kiireiltään ehtii. Sunnuntaina hän uskoo talosta tippuvan Tiinan, sillä hän on ikävöinyt takaisin ulkomaailmaan samalla lailla kuin Martina talossa ollessaan.

Martinan elämästä talossa on liikkunut villejä huhuja jo pari viikkoa ja nyt kaunotar suostui vihdoin kommentoimaan asiaa. Tällä viikolla suuri Big Brother -fani Ritva Santavuori epäili Viihdeuutisten haastattelussa Martinan vierailun talossa olleen käsikirjoitettu.

- Kyllähän mun taloon meno on ollu käsikirjoitettua. Se on ollu mulla kuukausia tiedossa ennen kuin mä menin sinne ja oon menny sinne ihan tuotannon pyynnöstä. Mutta se kun mä taloon astuin, niin silloin mä olin ihan samalla viivalla kuin kaikki muutkin. Olin siellä ihan rehellisesti kilpailemassa. Oon sieltä lähteny sillä syyllä, että mun vaarini on kuollu.

Ritva Santavuori epäili jopa Martinan ukin kuolemankin olleen käsikirjoitettu.

- Mä näin sen jakson (Viihdeuutisia). Ei todellakaan ole, ei, Martina kumoaa huhut.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat