Martina Aitolehti yllättyi Miss Helsinki -kohusta

Martina Aitolehden järjestämän Miss Helsinki -kisan pääpalkintona on osallistuminen Miss Hawaiian Tropic -kilpailuun. Naisen yllätykseksi kansainvälistä kilpailua ei kuitenkaan ehkä järjestetä.

Martina järjesti viime vuonna Miss Helsinki 2009 -kauneuskilpailun, jonka pääpalkintona oli matka Miss Hawaiian Tropic -kisaan. Ilta-Sanomien mukaan Miss Hawaiian Tropic -kilpailu pidettiin kuitenkin jo tammikuussa ja että kisaa ei enää järjestetä. MTV3.fin Viihdeuutiset soitti Martinalle, joka oli uutisesta hämmentynyt.

– Viimeisten keskustelujen mukaan kisat järjestetään, joten olen tästä kyllä nyt ihmeissäni, Martina totesi.

Miss Helsinki 2009 -kilpailun voitti hallitseva Miss Suomi Viivi Pumpanen, joka ei nykyisten missivelvollisuuksien vuoksi voi lähteä Yhdysvaltoihin. Tämän vuoden Miss Helsinki -kisaa aikaistettiin, jotta Pumpaselle saataisiin sijainen.

– Täytyy alkaa selvittää tätä. Miss Hawaiian Tropic -kilpailu on kuitenkin niin iso juttu, etten usko, että se tuosta noin vain lopetetaan. Vaikkakin siellä on ollut joitain ongelmia viime vuosina.

Aitolehti arveli aviomiehensä Esko Eerikäisen kanssa, että kisa saattaa jatkua eri nimellä. Pariskunta korostaa saaneensa tietoa, että kisat järjestetään ja ettei Miss Helsinki -finalisteja ole huijattu. Jos kilpailu on kuitenkin lopetettu, niin tilalle yritetään löytää jotain vastaavaa.

– Järjestetään Miss Hawaiian Tropic -kisaa tai ei, niin voittaja pääsee joka tapauksessa Yhdysvaltoihin. Siellä on luvassa muun muassa kuvauksia Motor City Legends -vaatemerkin keulahahmona, Martina toteaa.

(MTV3-HANNE KAUTTO)

Lue myös:

    Uusimmat