Mainos

Marraskuu

30.11.2005

Kynttilöillä valoa pimeyteen

Maria Drockilan viehättävä kynttiläpaja sijaitsee Orimattilan vanhassa Kehräämössä.

Marian 1998 perustama yritys valmistaa persoonallisia kynttilöitä perinteisesti käsityönä valamalla, kastamalla ja erilaisia koverrusveitsiä käyttämällä.

Lisätietoa Kynttiläpajasta p. 03-762 4340 ja www.mariadrockila.fi.

23.11.2005

Digiprint eli kuvien tulostaminen erilaisille materiaaleille

Digiprint on uusi kätevä tapa tulostaa kuvia erilaisille materiaaleille. Kuvat voi tulostaa sellaisenaan tai niitä voidaan ensin muokata tarpeen mukaan, alkuperäinen voi olla esim. valokuva, maalaus tai teksti.

Digitaalinen tulostus voidaan tehdä käyttötarkoituksen mukaan erilaisille kankaille, lasille, puulle tai vaikka oveen tai aaltopellille. Mahdollisuuksia on rajattomasti.

Vallila Interiorin Anne Berneriä haastatteli toimittaja Hanna Sumari. Lisätietoa Digiprintistä saat Decoramasta puh. 09-41531200 tai www.vallilainterior.fi

16.11.2005

Pellavaa Pohjanmaalta

T.i.l.a. vieraili Jalasjärvellä tutustumassa jo 1920 perustettuun Jokipiin Pellavaan, joka valmistaa kattaustekstiilejä sekä sauna- ja kylpytekstiilejä ilman kemikaaleja kasvatetusta pellavasta.

Jokipiin Pellavan toimintaa oli esittelemässä Timo Laurila.

Lisätietoja www.jokipiinpellava.fi tai 06- 4566 400.

9.11.2005

Tapetit sisustuksessa

Leena Linnamäki Väritukusta kertoi syksyn tapeteista ja Boråsin Anno 1905 tapettisarjasta, jonka mallit on kopioitu menneiden vuosisatojen tapeteista. Tapetteja valittaessa voi apuna käyttää tapettipeiliä, joka näyttää tapetin kuvion suurena pintana. Tapetteja voi myös katsella nettiosoitteessa www.borastapeter.se. Tapettia ostaessa kannattaa kysyä ammattilaisten apua oikeantyyppisen tapetin valinnassa. Vaihtoehtoja on paljon ja uudenlaiset ”non woven” tapetit on helppo myös kokemattoman tapetoijan asentaa, sillä tapettiliima levitetään suoraan seinään.

2.11.2005

Päivi Rintaniemi ja Amforan keramiikkaa Seinäjoelta

T.i.l.a. tutustui Seinäjoella muotoilija Päivi Rintaniemeen.

Käyttö- ja sisustuskeramiikkaan erikoistunut Amfora valmistaa Päivi Rintaniemen suunnittelemia kauniita ja laadukkaita astioita sekä kotimaahan että vientimarkkinoille.

Amforan keramiikkaa on myynnissä mm. Askon sisustustavarataloissa kautta maan, tarkemmat tiedot jälleenmyyjistä ja lisätietoa löydät www.amfora.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.