Markku Alénin tanssikaverina Mercedes-Benz CLA 45 AMG

Teknavin tv-ohjelman kevätkauden toisessa jaksossa sunnuntaina kello 17.30 MTV3-kanavalla lisätään älyä televisioon, testataan markkinoiden seksikkäin sähköauto ja tanssitaan valssia AMG-Mercedeksellä.

Teknarin vauhtikaksikko jatkaa seikkailuaan Lapissa ja tutustuu Ivalossa maailman ensimmäiseen ympärivuotiseen talvitestauskeskukseen. Test Worldin moderni sisähalli sekä ulkoradat tarjoavat oivan ympäristön myös vauhti-iloittelulle. Markku Alénin käsittelyssä on maailman tehokkaimmalla nelisylinterisellä sarjavalmistusmoottorilla varustettu Mercedes-Benz CLA 45 AMG.

Yhdysvaltalainen Tesla Motors yllätti isot autonvalmistajat sähköautolla, joka myy ja toimii. Risto Virtanen testaa, miten kotimaassaan ja Norjassa myyntimenestykseksi noussut Tesla Model S selviytyy Suomen talvessa.

Teknavin elektroniikkaguru Henri Kuokka neuvoo, miten saat mobiililaitteet ja television pelaamaan yhteen olohuoneessa. Kuokka esittelee neljä tapaa siirtää kuva langattomasti älypuhelimesta ja tabletista televisioon.

Teknavi MTV3-kanavalla sunnuntaina 16.3. kello 17.30.

Teknavin seitsemäs kausi esitetään 9.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin kello 17.30 ja uusinta keskiviikkoisin kello 22.40. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat