Marja Hintikka poseeraa bikineissä sup-laudan päällä – aviomies Ile Uusivuori ylistää rakastaan

Haastattelussa punaisella matolla Marja Hintikka ja Ile Uusivuori 3:42
Marja Hintikka ja Ile Uusivuori haastattelussa Kultainen Venla -gaalassa.

Marja Hintikan Instagram-kuva ihastuttaa. 

Toimittaja-juontaja Marja Hintikka julkaisi Instagram-tilillään kesäisen kuvan. Otoksessa Hintikka poseeraa sup-laudalla bikinit päällään. Kuvan yhteyteen kirjoitetussa tekstistä paljastuu, että hän kaipaa kesää. 

– Apua! Nyt on se hetki vuodesta, kun tulee isosti ikävä kesää. Tämä muistuttaa siitä heinäkuun päivästä, kun vaan suppailtiin ja juotiin kahvia laiturilla ja lapset kiljui riemusta. Nyt ne kiljuu muuten vaan. Kesä, tule takaisin! (.. ja huolestujille tiedoksi: pelastusliiviä ei ole, koska tässä kohtaa kelluin 50 cm syvässä rantavedessä ja otin aurinkoa ), Hintikka kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Hintikan kuva ihastuttaa sosiaalisessa mediassa. 

– Älä muuta sano, takaisin kesä, lämpö ja aurinko, seuraaja kirjoittaa.

– Ile on onnenpoika, toinen seuraajista toteaa. 

Myös Hintikan aviomies Ile Uusivuorion kommentoinut kuvaa. 

– Hottis, Uusivuori kirjoittaa sydinhymiöiden kera. 

Hintikka ja Uusivuori ovat olleet naimisissa yli kahdeksan vuotta. Pariskunnalla on kolme lasta, jotka ovat syntyneet vuosina 2013, 2015 ja 2017. 

Pariskunta on ollut yhdessä yli 14 vuotta. Uusivuori onkin kertonut, että vaikka yhteistä taivalta on jo pitkä matka, niin sukat pyörivät edelleen jalassa.

– Tän upeuden kanssa on tänään hymyilyttänyt jo 14 vuotta. Hyvää vuosipäivää Marja Hintikka. Edelleen sukat pyörii jaloissa. Tossa sin paidassa oleva neitoperhokin tajusi sun upeuden, Uusivuori kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat