Marilyn Monroen elämän miehet

AVAn tammikuun kiistaton tähti on Marilyn Monroe, jonka traagiseen elämään sisältyi kolme avioliittoa ja lukuisia suhdehuhuja, joista kuuluisin liittää platinablondin jopa John F. Kennedyyn.

– Minua ei haittaa elää miesten maailmassa niin kauan, kun voin olla nainen, Marilyn Monroe on Thinkexist.comin mukaan sanonut.

Legendaarinen näyttelijätär Marilyn Monroe syntyi IMDb.comin mukaan Los Angelesissa vuonna 1926. Monroen isä hylkäsi perheensä, eikä tämä kasvaessaan edes tiennyt, kuka hänen isänsä oli. Myös naisen tulevat miessuhteet olivat sekavia.

Womenhistory.about.comin artikkelin mukaan Monroe, omalta nimeltään Norma Jean, karkasi vihille 16-vuotiaana 20-vuotiaan James Doughertyn kanssa. Rakkaus ei kuitenkaan kestänyt ja vuonna 1946 pariskunta erosi.

1954 tammikuussa Monroe avioitui baseball-pelaaja Joe DiMaggion kanssa, kirjoittaa Womenhistory.about.com. Avioliitto jäi lyhyeksi ja he erosivat vielä saman vuoden lokakuussa. Monroen seuraava avioliitto oli näytelmäkirjailija Arthur Millerin kanssa. Monroe sai useita keskenmenoja ja hänen epävarmuutensa ja masennuksensa kasvoi, kuten myös huumeiden ja alkoholin käyttö. Miller ja Monroe erosivat vuonna 1961.

Womenhistory.about.comin mukaan Monroella huhuttiin olevan monia muitakin suhteita, joista kuuluisin lienee huhut hänen ja presidentti John F. Kennedyn suhteesta. Liikkeellä oli juoruja myös siitä, että Monroella olisi ollut lämpimät välit Robert F. Kennedyn kanssa.

Monroen elämä päättyi traagisesti vuonna 1962. Hautajaiset järjesti Monroen toinen aviomies Joe DiMaggio.

AVA Elokuva: Kesäleski AVAlla 12.1. kello 21.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja