Maria Veitolan vainu oli oikeassa – tämä arvaus toi etsivälle erityispalkinnon Masked Singer Suomessa

2:03
Tässä on vuoden 2021 Masked Singer Suomi -voittaja!

Maria Veitola vei kotiin Kultainen Vainu -palkinnon Masked Singer Suomessa.

Masked Singer Suomi -ohjelma on tullut kolmannen tuotantokauden osalta päätökseensä ja kaikkien hahmojen hämäävät henkilöllisyydet ovat nyt selvillä.

Tänä vuonna ohjelman etsivä-paneelissa olivat tuttuun tapaansa mukana Janne KatajaJenni KokanderMaria Veitola sekä Christoffer Strandberg.

Etsivien kesken jaetaan Masked Singer Suomessa Kultainen nenä -vainupalkinto sen perusteella, kuka on saanut eniten ensiarvauksia oikein. Tänä vuonna palkinnon pokasi Maria Veitola yhdellä oikealla ensiarvauksella. Veitola oli heti Perhosen ensiesityksen jälkeen vainulla siitä, että hahmo takana olisi Anne Kukkohovi. Näin todella olikin. 

Muuten etsivien ensiarvaukset hahmoista eivät osuneet kauden aikana oikeaan. Esimerkiksi voittajaksi kruunatun Supersankarin maskin takaa arveltiin alkuun löytyvän Krista KosonenPilvi HämäläinenVappu Pimiä tai Saara Aalto

Yllä olevalta videolta näet Supersankarin paljastuksen! Alla oleville videoilla Supersankarin viimeinen esitys sekä yhteisveto Bilepandan ja Corpin kanssa. 

5:52

1:35
 

Masked Singer Suomi -jaksot löydät mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja