Maria Veitolan erityiskyky apuna Masked Singer Suomi -ohjelmassa: "Tajuan ensimmäisenä, jos vaikka joillain on suhde keskenään"

Maria Veitola: Oli ihan sikajännittävää tehdä Masked Singer Suomea 3:43
Veitola paljastaa joutuneensa kriisin ohjelman ensimmäisen jakson kuvausten aikana. Mistä on kyse?

Masked Singer Suomi -ohjelmassa panelistit ja katsojat yrittävät arvata, keitä 12 päästä varpaisiin naamioitunutta esiintyjää ovat.

Masked Singer Suomi alkaa ensi lauantaina MTV3-kanavalla! Masked Singer on ollut kansainvälinen suurmenestys. Jättisuosion saavuttanut eteläkorealainen formaatti on tämän hetken kuumin: se on myyty jo 50 maahan ja noussut ansaitusti kaikkialla ykköspuheenaiheeksi.

Ohjelmaa juontaa Ile Uusivuori ja vakituisina panelisteina nähdään Janne KatajaJenni Kokander ja Maria Veitola, jotka saavat ohjelman aikana vihjeitä esiintyjien henkilöllisyydestä ja yrittävät katsojien tavoin arvata, kuka on maskin takana.

Veitola kertoo olevansa erittäin hyvä havaitsemaan ihmisten mikroviestejä, joiden avulla hän pystyy arvaamaan kilpailussa nähtävät esiintyjät.  

–Tajuan ensimmäisenä, jos vaikka joillain on suhde keskenään ja ne eivät ole kertoneet sitä. Tajuan sen just maailman pienimmästä vihjeestä, Veitola kertoo.

Videolla tähti paljastaa joutuneensa kriisin ohjelman ensimmäisen jakson kuvausten aikana. Mistä on kyse? Katso video!

Lue myös:

    Uusimmat