Maria Nordin julkaisi kuvan lapsestaan: "Kilo lisää kultaa kolmessa viikossa"

Maria Nordin julkaisi Instagram-tilillään kuvan kolmannesta lapsestaan.

Maria ja Reino Nordin muistelivat ensitapaamistaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Katso video yllä!

Artisti Reino Nordinin vaimo, bloggaaja ja aikoinaan Iholla-sarjasta suuren yleisön tietoisuuteen noussut Maria Nordin jakaa sosiaalisessa mediassa aktiivisesti äitiyden iloaan. Maria julkaisi muutama päivä sitten kuvan heinäkuun alussa syntyneestä perheen kolmannesta lapsesta.

Kuvassa Nordinien perheen pienimmäinen tuijottaa kameraan maatessaan vaa'alla. Kuvan yhteydessä Maria kertoo pienokaisen kasvavan odotettua vauhtia.

– Meidän kätilöt kävi kylässä. Kilo lisää kultaa kolmessa viikossa, Maria kirjoittaa.

Reino ja Maria Nordinin perheeseen syntyi kolmas lapsi heinäkuun alussa. Maria kertoi aiemmin blogissaan, että Reino saapui kotiin puolilta öin, kun Maria tiesi synnytyksen käynnistyneen.

Maria oli valmistautunut kotisynnytykseen kuukausien ajan, mutta hän korostaa tekstissään sitä, että olisi ollut valmis lähtemään myös sairaalaan.

– Olin sanonut kätilöilleni aiemmin, että jos he huomaavat pienintäkään viitettä siitä, että kaikki ei ole täydellisesti, voimme heti siirtyä sairaalaan. Minulle kotisynnytys ei siis ollut pakkomielle, olisin hetkenä minä hyvänsä voinut siirtyä hyvillä mielin sairaalaan, hän kirjoitti tuolloin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja