Marcus Grönholm ajoi rajusti ulos Italiassa – "Grande shit"

Tämä Kalle Rovanperän sutkautus Portugalin MM-rallissa räjäytti pankin – haastattelija Marcus Grönholm repesi nauruun 1:38
Katso videolta: Kalle Rovanperän kommentti viime kauden Portugalin MM-rallissa sai Marcus Grönholmin repeämään nauruun.

Ralliautoilun kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm aloitti paluukilpailunsa Pohjois-Italiassa järjestettävässä Mythical Cars -rallissa väkevästi, mutta riemu loppui ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen lyhyeen.

Kilpailun avausosuudella pohja-ajan 8,1 sekunnin turvin kaasutellut Grönholm rysäytti Subaru Impreza WRC -ajokkinsa ulos tieltä heti maaliintulon jälkeen. Grönholm ja WRC-vuosilta tuttu kartanlukija Timo Rautiainen selvisivät tilanteesta ehjin nahoin, mutta auto otti rajusti osumaa.

Maalin jälkeinen tiukka mutka yllätti Grönholmin täysin.

– Kaikki meni hienosti, ja ajotuntuma oli avausosuudella hyvä. Kuin vanhoina hyvinä aikoina. Sitten tulimme maaliin ja pam, siinä onkin mutka. Arvioin etäisyyden aivan väärin. Olen niin tyhmä, Grönholm, 55, kertasi Dirtfish-rallisivustolle.

Kilpailu oli Grönholmille ensimmäinen sitten Ruotsin MM-rallin 2019. Suomalaissuuruus oli pahoillaan ulosajosta.

– Tämä on ihan paskaa. Grande shit. Olen pahoillani Alessandron (auton omistaja Alessandro Gino) ja rallin puolesta. Tulin tänne pitämään hauskaa ja nauttimaan tapahtumasta, ja sitten käy näin, Grönholm harmitteli.

Myös Grönholmin antamassa tv-haastattelussa kuultiin rallilegendalta taattua laatua tapahtuneesta. Rallilegendan haastattelun voit katsoa tästä linkistä.

Grönholm ja Rautiainen voittivat rallin maailmanmestaruuden Peugeotilla 2000 ja 2002. 

Lue myös:

    Uusimmat