Marco Bjurström murtui kyyneliin suorassa lähetyksessä – kertoi veljensä menettämisestä syövälle: "Nopeasti huomasimme, että tästä ei selvitä"

Tähtitanssijat ja artistit yhdistävät voimansa syövän voittamiseksi suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä.

Lämminhenkisessä ja tunteita herättävässä Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä nähdään syöpään sairastuneiden tarinoita sekä kuullaan viimeisimmät käänteet syöpätutkijoiden taistelussa syöpää vastaan.

Suorassa lähetyksessä mukana on suuren menetyksen tänä vuonna kokenut Marco Bjurström, joka menetti veljensä ravintoloitsijana tunnetun Janek Bjurströmin syövälle. Hän menehtyi 4. päivä toukokuuta sairauden uuvuttamana 49-vuotiaana. 

Bjurström kertoi Tanssii Tähtien Kanssa -erikoislähetyksessä menetyksestään ja elämästään surun keskellä. Bjurström murtui kyyneliin lähetyksessä. 

– Ei sitä halua uskoa todeksi. Vaikka yritimme tsempata, niin nopeasti huomasimme, että tästä ei selvitä. Onneksi siinä oli puoli vuotta vielä yhteistä aikaa. Ehdimme juttelemaan ja hän kerkesi antaa paljon ohjeita. Hän piti kyllä huolen siitä, että jatkamme elämäämme.

Bjurström kertoi, että tämä päivä on ollut hänelle tunteikas, sillä hän palasi mielessään kevään tapahtumiin. 

– Tämä päivä on ollut ihan hirveä. Kun tiesin, että tulen tänne, Bjurström kertoi. 

Ohjelma tehdään yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa. Luvassa on vuoden koskettavin tv-show, jossa Syöpäsäätiö kerää lahjoituksia suomalaisen syöpätutkimuksen turvaamiseksi. Lahjoitusvaroilla tuetaan monien eri syöpien tutkimusta. Lahjoituksia tarvitaan, jotta syöpätutkijat voivat jatkaa elintärkeää tutkimustyötään sairastuneiden hyväksi. Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Vuonna 2019 Syöpäsäätiö tuki tutkimusta yli 8 miljoonalla eurolla. 

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla su 1.11. klo 19.30-21.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja