Marc Anthony seurustelee – uusi rakas on 24-vuotias malli

Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat viime vuoden heinäkuussa. Nyt myös Anthonylla on lähes puolta nuorempi uusi kulta.

Pop-tähti Jennifer Lopez, 42, ei ole ainoa, joka jatkaa elämässään eteenpäin eron jälkeen. Myös ex-mies, laulaja Marc Anthonylla, 43, on nyt uusi rakas. Mies twiittasi tiistaina romanttisen viestin venezuelalaismalli Shannon De Limalle. Kaunotar on 24-vuotias, kuten Jennifer Lopezin uusi rakas Casper Smart. Anthony myös julkaisi Twitterissä kuvan, jossa halaa ja suukottaa uutta kultaansa.

Espanjalaisen Hola.com-sivuston mukaan De Limalla on neljävuotias tytär edellisestä suhteestaan. Hän ja Anthony julkistivat romanssinsa viime viikonloppuna ja vastaanottivat useita onnitteluviestejä. Yksi viesti oli Anthonyn pojalta Chaselta, jonka hän adoptoi seurustellessaan Debbie Rosadon kanssa:

– Kaikille Twitter-seuraajilleni, seuratkaa vuoden 2012 ja monien tulevienkin vuosien parasta paria Marc Anthonya ja Shannon De Limaa!

Kun Lopez ja Anthony erosivat heinäkuussa 2010, hän otti rinnalleen paljon nuoremman miehen, taustatanssija Smartin. Ennen sitä hänet yhdistettiin romanttisissa merkeissä myös näyttelijä Bradley Cooperiin.

MTV3/Helmi

Lähteet: Usmagazine.com, Accesshollywood.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja