Tuure Kilpeläinen kosi uudelleen Manuela Boscoa – romanttinen kuva: "Vastasin (jälleen) kyllä"

Pariskunnan rakkaustarina on taianomainen. 

Muusikko Tuure Kilpeläinen ja taiteilijana tunnettu Manuela Bosco menivät naimisiin vuonna 2018. Bosco kertoo nyt Instagramissa, että Kilpeläinen kosi häntä uudelleen.

Bosco julkaisi kuvan, jossa poseeraa kaulakkain miehensä kanssa.

– Tää tyyppi kosi mua. Vastasin (jälleen) kyllä. Vaikka kyllä me vissiin ollaan naimisissa jo oltu muutama vuosi. Silti hyvä päivittää välillä, Bosco kirjoittaa.

Voit selata kuvia sen vasemmalta. 

Moni julkisuudesta tuttu henkilö on kommentoinut Boscon päivitystä rakkautta hersyvin kommenttien kera. 

– Rakkaat, Vappu Pimiä kirjoittaa. 

Kilpeläinen yllätti vaimonsa MTV3-kanavan Laulu Rakkaudelle -ohjelmassa Rakastan sua niin et se sattuu -kappaleella. Kilpeläinen teki kappaleen puolisolleen suhteen alussa. 

Uskomaton rakkaustarina

Pariskunta paljasti Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, kuinka heidän rakkaustarinansa sai alkunsa. 

Kilpeläinen kertoo nähneensä keikkamatkalla jakson Inhimillinen tekijä -sarjasta, jossa Manuela Bosco oli vieraana. 

– Jäin kuuntelemaan Manuelan kertomusta isästä ja ajatuksia kuolemasta. Se jotenkin aika voimakkaasti vaikutti ja resonoi, hän muisteli. 

Mies kertoi ohjelmassa, että hänen  päässään alkoi soimaan kappale, jonka hän äänitti puhelimellaan ennen keikkaa. 

– Tein läpällä sellaisen Manuela-biisin, joka oli sellainen mystinen. Siinä oli kaikki ne jutut mitä sieltä ohjelmasta oli tullut kuolemasta, Kilpeläinen kuvailee. 

– Sen verran paljastan, että kesällä kävin stalkkaamassa. Noilla oli teatteriesitys. Ajattelin, että tästä puuttuu toinen säkeistö.

Pari kertoo tavanneensa ensimmäistä kertaa kunnolla yhteisen ystävänsä viisikymppisillä. Bosco muistelee jaksossa tehneensä isoa installaatiota. 

– Kun maalasin sitä, soitin jostain syystä ainoastaan Tuurea. En ollut silleen soittanut sitä. Minulle tuli vaan tosi voimakas tunne, että mun on pakko pyytää tätä Tuurea tekemään äänimaailma tähän teokseen, hän paljasti. 

Lue myös:

    Uusimmat