Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen hempeilevät vuosipäivänsä kunniaksi – hellyttävä kuva onnellisesta parista

11:17
Manuela Bosco puhui Viiden jälkeen -ohjelmassa urheilumaailman ongelmista.

Entinen huippu-urheilija ja sittemmin myös taiteilijana ja näyttelijänä tunnetuksi tullut Manuela Bosco ja laulaja-lauluntekijä Tuure Kilpeläinen viettivät eilen vuosipäivää.

Bosco jakoi merkkipäivän kunniaksi herkän kuvan, jossa pari poseeraa silminnähden onnellisena. Bosco antaa kuvanottohetkellä hellän suudelman miehensä poskelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kihlauduimme kolme vuotta sitten. Paljon on tapahtunut sen jälkeen. Kiitän elämästä kanssasi Tuure jok’ikinen päivä. Kiitos tahdostasi ja sitoutumisestasi jakaa tämä matka kanssani. Olet yksinkertaisesti mahtava, Bosco kirjoittaa sydämen kera.

Urheilijasta kuvataiteilijaksi

Bosco lopetti urheilu-uransa aitajuoksijana vuonna 2006. Sittemmin Bosco on pysytellyt suomalaisten tietoudessa näyttelijänä ja kuvataiteilijana.

Bosco jakaa töistään kuvia myös sosiaalisessa mediassa. Taiteen tekemiseen näyttäisi osallistuvan myös Boscon ja Kilpeläisen pieni tytär.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa helmikuussa 2019. Kilpeläisellä on kaksi lasta edellisen puolisonsa kanssa – samoin myös Boscolla.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja