Mainos

Mannerheim-elokuvan kohtalo selviää ensi viikolla

Päätös Mannerheim-elokuvan jatkosta odotetaan selviävän ensi viikolla.

Elokuvan tuottaja Markus Selin sanooRadio Novan haastattelussa tuotantotiimin odottavan kotona milloin tuotanto jatkuu. Huhtikuun alkuun mennessä kuvaukset on aloitettava. Jos kuvauksia ei saada käyntiin, lumet sulavat ja kuvaukset siirtyisivät vuoden päähän. Tällöin tuotantotiimi hajoaisi ja elokuvaa ei välttämättä tehtäisi enää koskaan.

- Meillä on hirveä kiire. Meidän täytyy ensi viikolla viimeistään tehdä positiivinen päätös jotta saamme esituotannon tarpeeksi ajoissa käyntiin. Maaliskuun viimeinen päivä pitäisi kameroiden käydä.

Selin ei suostu kommentoimaan Nordisk Filmin toimitusjohtajan Helsingin Sanomissa lausumaa kommenttia, että elokuvan kansainvälinen rahoitus ei ollut kuosissa tekijöiden suunnalta.

- Lausuma on mielenkiintonen, sillä olemme yhdessä Nordisk Filmin kanssa rahoitusta järjestäneet. Mutta en lähde keskinäisiä välejämme kommentoimaan. Nyt teemme hommia ja seuraavan kerran puhumme kun meillä on jotain kerrottavaa. Toivottavasti se tapahtuu tällä viikolla.

Selinin mukaan on hyvin mahdollista, että suomalaiset tulevat olemaan elokuvan suurin tuottaja.

- Tällä hetkellä näyttää hyvin paljon siltä, että Suomen kansa on se suurin tuottaja koska sieltä se isoin kannustus tällä hetkellä tulee. Meille tulee tolkuton määrä puheluja ja sähköposteja joissa kannustetaan ja kehotetaan jatkamaan. Jotkut ehdottavat rahan lahjoittamista ja keräystä. Näitä kaikkia vaihtoehtoja tutkitaan aktiivisesti.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.