Manchester Unitedin nuori tähtihyökkääjä keräsi yli 20 miljoonaa puntaa hyväntekeväisyyteen pelastaakseen lapset nälänhädältä: "Tämä on Englanti vuonna 2020"

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Marcus Rashford aloitti maaliskuun lopulla FareShare UK:n kanssa hyväntekeväisyyskampanjan, jonka tarkoituksena oli kerätä kesäkuun loppuun mennessä tarpeeksi rahaa kolmen miljoonan ilmaisen aterian välittämiseksi köyhien perheiden lapsille.

Lahjoituksen avulla koululaiset, jotka ovat olleet vaarassa jäädä ilman ruokaa oppilaitosten ollessa suljettuna koronaviruspandemian ja kesäloman takia, ovat saaneet nauttia päivittäisen kouluateriansa ilmaiseksi poikkeusajasta huolimatta.

22-vuotias Rashford paljasti torstaina keränneensä tarpeeksi rahaa kolmen miljoonan ruoka-annoksen välittämiseksi. BBC:n mukaan Manchester United -tähti on kerännyt lahjoituksia jo noin 20 miljoonan punnan edestä (noin 22,3 miljoonaa euroa).

– Meillä oli tavoite saada FareShare lahjoittamaan kesäkuun loppuun mennessä kolme miljoonaa ateriaa haavoittuville ihmisille ympäri Iso-Britanniaa. Tänään me olemme saavuttaneet taloudellisen tavoitteen näiden ruoka-annosten välittämiseksi. Kiitos todella paljon kaikille tuesta, Rashford kirjoitti Twitterissä.

– Ja vaikka juhlinkin tätä, on vielä paljon tehtävää. Luottakaa kun minä sanon, tulen tekemään töitä niin pitkään kunnes kenenkään Iso-Britannian lapsen ei tarvitse huolehtia siitä, mistä he saavat seuraavan ruokansa. Tämä on Englanti vuonna 2020 ja perheet tarvitsevat apua.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja